750 Ti için 350W PSU

kinnitifak

Hectopat
Güç kaynağı bu.

1482612093413.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeter diye düşünüyorum. GTX 750 TI yerine RX 460 alın.
Hemen öyle alın demek yanlış olur. Kullanıcının monitörü vga ise rx460 hiç bir işe yaramaz direk net sabit düşüncelere gidilmemeli. Ayrıca güç kaynağının o watı veremiyeceğinden eminim 150 tl verip corsair vs450 alın kurtulun derim çünki kalitesiz bir güç kaynağı kullanıcaksınız o yüzden hem diğer bileşenlere hemde ekran kartınıza yazık 150 tl için değmez.

Hemen öyle alın demek yanlış olur. Kullanıcının monitörü vga ise rx460 hiç bir işe yaramaz direk net sabit düşüncelere gidilmemeli. Ayrıca güç kaynağının o watı veremiyeceğinden eminim 150 tl verip corsair vs450 alın kurtulun derim çünki kalitesiz bir güç kaynağı kullanıcaksınız o yüzden hem diğer bileşenlere hemde ekran kartınıza yazık 150 tl için değmez.
Sağolun dediğiniz gibi vga çıkış sağlayan en güncel 500 TL limit ile bu aklıma geldi açtım bir sorun olmadı 5 6 saat oyun oynadım ama genede yeni güç kaynağı alınamayı planlıyorum peki ne önerirsiniz 150 200 TL üst limit var

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı