kinnitifak
Hectopat
Güç kaynağı bu.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen öyle alın demek yanlış olur. Kullanıcının monitörü vga ise rx460 hiç bir işe yaramaz direk net sabit düşüncelere gidilmemeli. Ayrıca güç kaynağının o watı veremiyeceğinden eminim 150 tl verip corsair vs450 alın kurtulun derim çünki kalitesiz bir güç kaynağı kullanıcaksınız o yüzden hem diğer bileşenlere hemde ekran kartınıza yazık 150 tl için değmez.Yeter diye düşünüyorum. GTX 750 TI yerine RX 460 alın.
Sağolun dediğiniz gibi vga çıkış sağlayan en güncel 500 TL limit ile bu aklıma geldi açtım bir sorun olmadı 5 6 saat oyun oynadım ama genede yeni güç kaynağı alınamayı planlıyorum peki ne önerirsiniz 150 200 TL üst limit varHemen öyle alın demek yanlış olur. Kullanıcının monitörü vga ise rx460 hiç bir işe yaramaz direk net sabit düşüncelere gidilmemeli. Ayrıca güç kaynağının o watı veremiyeceğinden eminim 150 tl verip corsair vs450 alın kurtulun derim çünki kalitesiz bir güç kaynağı kullanıcaksınız o yüzden hem diğer bileşenlere hemde ekran kartınıza yazık 150 tl için değmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.