750 Ti için sistem önerisi

Hocam bu arkadaşla konuştuk get aç alayım dedim yok dedi. Düzce'ye gitsem arabayla git gel 300km yol. Parayı gönderirsin ben de ürünü kargolarım dedi güvenemedim. Dolayısıyla anlaşamadık.

Bütçenizi 1500 TL yapabilirseniz elimde R3 2200G, B350 anakart, 8 GB 3000 MHz RAM ve Cooler Master RS-500 güç kaynağı var 1400 TL ye satabilirim. HDD olarak da sıfır olarak 500 GB lık bir tane alabilirsiniz.
Parçalarda sıkıntı yoksa en iyi seçenek bu kesinlikle.

Bütçenizi 1500 TL yapabilirseniz elimde R3 2200G, B350 anakart, 8 GB 3000 MHz RAM ve Cooler Master RS-500 güç kaynağı var 1400 TL ye satabilirim. HDD olarak da sıfır olarak 500 GB lık bir tane alabilirsiniz.
Hocam yer neresi? Ürünlerin faturaları, kutuları, garantileri var mı? 2 el alırsam eğer garantisinin devam etmesi ve temiz olması önemli benim için

Tüm parçalar sorunsuz ve kutu, fatura, garantisi var. Sadece 2 ay kullanıldı.

Van/Edremit
İstanbul olsaydı iyi olurdu. Şimdi sizinle de aynı sıkıntıya düşeceğiz. Güven problemi olacak. Ben ürünleri denemeden, çalıştığına emin olmadan paramı veremem maalesef. Siz de parayı kargodan önce yatırmamı isteyeceksiniz doğal olarak.

İstanbul olsaydı iyi olurdu. Şimdi sizinle de aynı sıkıntıya düşeceğiz. Güven problemi olacak. Ben ürünleri denemeden, çalıştığına emin olmadan paramı veremem maalesef. Siz de parayı kargodan önce yatırmamı isteyeceksiniz doğal olarak.
Ürünlerin sorunsuz olduğunun garantisini verebilirim ama sizin de kendinizi güvenceye almanız lazım. PTT kargo ile kapıda ödeme şeklinde gönderebilirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı