750 Ti performansı nasıldır?

Ahmet Çiçek

Hectopat
Arkadaşlar herkese merhabalar ekran kartı almayı düşünüyorum ancak fazla param olmadığından Nvidia'nın GTX 750 Ti ekran. Kartını almayı düşünüyorum. Bilgisayar özelliklerim:
  • Intel Core i5 3.nesil 3.1 GHz
  • 6 GB RAM DDR3
CS:GO ve ETS 2 kaç FPS alırım ve AliExpress'ten kargo vereceğimden güvenebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde Evga GTX 750 Tİ FTW model ekran kartı var. İ7 6700 ve 8GB DDR4 2133MHz RAM ile kullanıyorum. ETS 2'de en yüksek grafik ayarlarında, 150 ölçekte ve 1080p 72HZ'de ortalama 60FPS alıyorum. Geceleri bazen 40'ları görüyor. Kimi yerde ise 80'leri. GTA V'e gelince ise high-very high karışık ayarlarda aynı monitör ve aynı HZ'de 55FPS alıyorum. Sende en fazla 5FPS daha düşük alırsın diye tahmin ediyorum. Bu arada bendeki 750Tİ için görüşebiliriz. Fiyat 400TL (Kartın plastik aksamları kırmızı renge modlanmıştır, her ay temizliği ve termal macun değişimi yapılmıştır, yaklaşık 1.5 sene garantisi vardır.)

Elimde Evga GTX 750 Tİ FTW model ekran kartı var. İ7 6700 ve 8GB DDR4 2133MHz RAM ile kullanıyorum. ETS 2'de en yüksek grafik ayarlarında, 150 ölçekte ve 1080p 72HZ'de ortalama 60FPS alıyorum. Geceleri bazen 40'ları görüyor. Kimi yerde ise 80'leri. GTA V'e gelince ise high-very high karışık ayarlarda aynı monitör ve aynı HZ'de 55FPS alıyorum. Sende en fazla 5FPS daha düşük alırsın diye tahmin ediyorum. Bu arada bendeki 750Tİ için görüşebiliriz. Fiyat 400TL (Kartın plastik aksamları kırmızı renge modlanmıştır, her ay temizliği ve termal macun değişimi yapılmıştır, yaklaşık 1.5 sene garantisi vardır.)
Kardeşim bütçem o kadar olmuş olsa alacam ama 280'e biri bırakıyor ondan alacam gibi eyvallah yinede

Eyvallah kardeşim ama arkadaşım inadına alma diyor ama şimdi çelişkiye düştüm düşük FPS aldırır diyor
Ben deneyimimi sana anlattım. FPS'ler ortada. Bence üstüne söyleyecek bir şey yok. Youtube'den işlemciniz ve 750Tİ yazıp testleri izleyin. Daha net bilgi elde edersiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı