750 Ti vs 1050 Ti

ByEmre27

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben Emre, ben yeni PC topluyorum. Anakartım: H61M-DS2'dir. 750 Ti ekran kartı ya da 1050 Ti ekran kartı almayı düşünüyorum. Herhangi bir sorun çıkarır mı uyum vs. ? Ve hangisini almalıyım nakit sorunu fazla yok.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1050ti daha güçlü bir kart fakat siz bize bütçenizi ve işlemcinizi söylerseniz çok daha iyi yardımcı olabiliriz.
İntel Pentium G630 kullanıyorum ama yakında 1 ay fln sonra i5 3.nesil işlemci alacağım. Ekran kartı hediye olacak bana ondan soruyorum.hangisini almalıyım diye :)
Aralarında dağlar kadar fark var ama 1050 Ti ucuz değilse alınmaz ve işlemciniz nedir ve monitör çözünürlüğü kaç?
İntel Pentium G630 kullanıyorum ama yakında 1 ay fln sonra i5 3.nesil işlemci alacağım. ekran kartı hediye edilecek, ekran çözünürlüğüm 1440-900 75 hz yeni mönitör gelecek aynı özellikler olma ihtimali yüksek çift kullancam

Birşey soracağım. Benim Power'im 250 Watt'lık, alacağım ekran kartım ve işlemci için bunu 300 Watt ve üstü yapmam gerekiyor mu yoksa ucu ucuna yeter mi? Yoksa ayrı bir konu mu açıp sorayım

Diğer parçalar vs 100W'ın biraz üzerinde kullanabiliyor ama önemli olan 12V kanalı ki 144W falan olduğunu düşünüyorum ve 1050 Ti ise sanırım yükte 70W falan tüketiyordu yani ucu ucuna beslemesini geç bence sağlıklı olması için %20 civarının boş olması ideal sayılır o yüzden şahsen önermem PSU'da alın VX Plus 500W çok iyi olur 2. elde 200 TL altı olabilen FSP PSU'lar da var 12V kanalı 300W civarı olan bir PSU bile yeter.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı