3.nesil islemci icin aldigim yere bios upload yaptirmam mi gerek yoksa bu anakart direk takinca calisir mi ?
Banada yakin geliyor bu anakart sorun derken nasil bir sorun yasıyorsunuzAsus TUF B450M tavsiye ederim şuan her ne kadar sorun yaşasamda iyi anakart.
BIOS Updating Led firmware gibi nadir bir hata ve prime kartını almayın ne Mosfet ne RGB var.Peki bu anakart hakkındaki düşünceniz nedir?ASUS PRIME B450M-A 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 VGA DVI HDMI mATX ANAKART | ITOPYA
Ben daha cok ASUS ya da MSI bir anakart dusunuyordum bu markalarda onerebileceginiz bir anakart var mı acaba?
Banada yakin geliyor bu anakart sorun derken nasil bir sorun yasıyorsunuz
Ben aaua tuf almayı düsünüyorumda asus tuf b450m plus gaming mi tavsiye edersiniz yoksa aaus tuf b450m pro gaming mi?Asus TUF B450M tavsiye ederim şuan her ne kadar sorun yaşasamda iyi anakart.
Pro gaming ARGB içeriyor ve tabi ki daha iyi mosfetler var bütçe varsa alınır yoksa ikisi de kesinlikle üzmez.Ben aaua tuf almayı düsünüyorumda asus tuf b450m plus gaming mi tavsiye edersiniz yoksa aaus tuf b450m pro gaming mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.