70 TL kupon veriliyordu yeni kullanıcılara özel keşke onu alıp alsaydınız.![]()
BlitzWolf® BW-KB2 Mekanik Klavye 87 Tuşlar Kablolu Klavye Gateron Optik Anahtar Çalışırken Değiştirilebilir RGB NKRO Type-C Oyun Klavye
Yalnızca US$85.99, en iyi BlitzWolf BW-KB2 Mekanik Klavye, hem oyuncular hem de daktilocular için mükemmel bir seçimdir. 87 tuş, Gateron Optik Anahtarlar, Çalışırken Değiştirilebilir RGB aydınlatma, NKRO Type-C bağlantı ve şık bir tasarıma sahip olan bu klavye, oyun ve yazma deneyiminizi...tr.banggood.com
Türkiye direkt posta ile 780 civarı oluyor. Ben aldım yolda şuan.
Onunla aldım zaten hocam.70 TL kupon veriliyordu yeni kullanıcılara özel keşke onu alıp alsaydınız.
![]()
BlitzWolf® BW-KB2 Mekanik Klavye 87 Tuşlar Kablolu Klavye Gateron Optik Anahtar Çalışırken Değiştirilebilir RGB NKRO Type-C Oyun Klavye
Yalnızca US$85.99, en iyi BlitzWolf BW-KB2 Mekanik Klavye, hem oyuncular hem de daktilocular için mükemmel bir seçimdir. 87 tuş, Gateron Optik Anahtarlar, Çalışırken Değiştirilebilir RGB aydınlatma, NKRO Type-C bağlantı ve şık bir tasarıma sahip olan bu klavye, oyun ve yazma deneyiminizi...tr.banggood.com
Türkiye direkt posta ile 780 civarı oluyor. Ben aldım yolda şu an.
![]()
Türkiye direkt posta ile 780 civarı oluyor. Ben aldım yolda şu an.
Hocam iyi midir bu klavye siz almışsınız ama.
Öve öve bitiremedikleri K552'den çok daha kaliteli bir Switch kullanıyor. Bozulsa bile Switch'lerin tanesi 12TL'ye geliyor alıp değiştirirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.