El boyutun ve tutuş şeklin nedir?Arkadaşlar merhaba, Max 750 TL bütçem var ve bu parayla F/P olacak şekilde Gaming mouse araştırıyorum, bunun için yardımınız lazım öneri verir misiniz?
Fareyi avuç içinde tutuyorum ve parmaklarımı bazen uzatıyorum clicklere bazende pençe tarzıEl boyutun ve tutuş şeklin nedir?
Logitech G203 Lightsync Mouse Beyaz Oyuncu RGB Kablolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol 1.5 yıla yakındır kullanıyorum kessinlikle öneririm.Hala ilk günkü gibi scrollu falan çok sağlam.Arkadaşlar merhaba, Max 750 TL bütçem var ve bu parayla F/P olacak şekilde Gaming mouse araştırıyorum, bunun için yardımınız lazım öneri verir misiniz?
Kronik sorunları var diyorlar, scroll olsun tıklama olayları tarzıLogitech G203 Lightsync Mouse Beyaz Oyuncu RGB Kablolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol 1.5 yıla yakındır kullanıyorum kessinlikle öneririm.Hala ilk günkü gibi scrollu falan çok sağlam.
hocam ben hala hiç bir sorun yaşamadım ki minecraft pvpcisiyim clicklere çok sert bastığım rage atıp mausu masaya vurdugum falan çok oldu ve hala sapasağlam.Maustaki tek hasar usb kısmındaki dış plastik kablo biraz açılmış içindeki küçük teller gözüküyor fakat muhtemelen benim hatam.Kronik sorunları var diyorlar, scroll olsun tıklama olayları tarzı
Fareyi avuç içinde tutuyorum ve parmaklarımı bazen uzatıyorum Click'lere bazen de pençe tarzı
Boyutunu bilmiyorum
Hmmm oynadığın oyuna göre sağlam kalması çok iyi, akşama doğru biraz daha yorum gelsin hocam karşılaştırma yaparak alırımhocam ben hala hiç bir sorun yaşamadım ki minecraft pvpcisiyim clicklere çok sert bastığım rage atıp mausu masaya vurdugum falan çok oldu ve hala sapasağlam.Maustaki tek hasar usb kısmındaki dış plastik kablo biraz açılmış içindeki küçük teller gözüküyor fakat muhtemelen benim hatam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.