750 TL gamepad önerisi

Fosil kola 550-750 vereceğine ikinci elden 8BitDo Ultimate C veya wired kovalasın daha iyi.
@Mirza Kaplan hocamın da bakması lazım tabii ki işin ehli o zira.
Bütçesi 500-600 lira olan biri için sıfır olarak en iyisi bu hocam. Dediklerinizin sıfırı 1500'den başlıyor 2. elini de Türkiye'de bulabilir mi emin değilim. Bu arada benim önerdiğim gamepad Data Frog. Logitech F310 ben de önermiyorum.

Bütçesi 500-600 lira olan biri için sıfır olarak en iyisi bu hocam. Dediklerinizin sıfırı 1500'den başlıyor 2. elini de Türkiye'de bulabilir mi emin değilim. Bu arada benim önerdiğim gamepad data frog. Logitech F310 ben de önermiyorum.

Daha da kötü.
Bu arada 8BitDo Ultimate C veya wired ikinci elde bulunabilir.
Ayrıca wired modeli şu anda Amazon'da 1150TL civarında ve Nays ile sanırım 1000TL civarına geliyor.

Aktif olarak Data Frog gamepad kullanıyorum analoglar gerçekten kaliteli hissettiriyor tek sıkıntım R2 ve L2 tuşları 0 veya 1 mantığında çalışıyor ara değerleri yok onun dışında dpadlerine alışamadım kaç yıldır ps tarzı kollarla oynadığım için muhtemelen ama genel olarak kaliteli kol tavsiye ederim.

Aktif olarak Data Frog gamepad kullanıyorum analoglar gerçekten kaliteli hissettiriyor tek sıkıntım R2 ve L2 tuşları 0 veya 1 mantığında çalışıyor ara değerleri yok onun dışında dpadlerine alışamadım kaç yıldır ps tarzı kollarla oynadığım için muhtemelen ama genel olarak kaliteli kol tavsiye ederim.
R2 tuşunda örnek verirsek yarış oyunlarında gaza az bakmak gibi bir olay yapamıyor muyuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı