Herkese merhaba. Yakın zamanda oyun için giriş seviye bir sistem toplamak istiyorum. İşlemci, anakart ve RAM alacağım. Ekran kartı olarak Sapphire HD 7850 256 bit 1GB ve 600 Watt da bir PSU var elimde. Ben kendi küçücük bilgimle işlemci olarak Pentium G5400 ve anakart olarak da bu ASUS PRIME H310M-K Intel H310M Socket 8.Nesil 1151 DDR4 2666MHz USB3.1 Anakart ya da bunu düşünüyorum ASUS PRIME H310M-A Intel H310 Socket 8.Nesil 1151 DDR4 2666MHz USB3.1 Anakart.
Bütün DDR4 RAM'ler de sanırım bu anakartlarla uyumludur. Sizden ricam bundan daha uygun fiyatlı ve 2-3 yıl idare edecek bir sistem var mı? Yahut kafamdaki bu strateji mümkün mü? Şu an 750 TL civarı bütçem var malum dolar yükseliyor. Elime para geçtikçe her bir parçayı fiyatlar daha da yükselmeden almak istiyorum. Yarın işlemciyi almak istiyorum mesela. Ama sizlerin de bir görüşünü almak istedim. Bu sistemde bir kusur var mı? Şimdiden teşekkürler, saygılar.
Bütün DDR4 RAM'ler de sanırım bu anakartlarla uyumludur. Sizden ricam bundan daha uygun fiyatlı ve 2-3 yıl idare edecek bir sistem var mı? Yahut kafamdaki bu strateji mümkün mü? Şu an 750 TL civarı bütçem var malum dolar yükseliyor. Elime para geçtikçe her bir parçayı fiyatlar daha da yükselmeden almak istiyorum. Yarın işlemciyi almak istiyorum mesela. Ama sizlerin de bir görüşünü almak istedim. Bu sistemde bir kusur var mı? Şimdiden teşekkürler, saygılar.
Son düzenleyen: Moderatör: