750 TL Kasa ve PSU Önerisi

Thaldenor

Kilopat
Kısa süre içerisinde yeni bir sisten topluyorum. Ancak Kasa ve PSU konusunda kararsız kaldım. Sistem şu şekilde:
  • Anakart: Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 3200 Mhz(OC) AM4+ ATX veya Asus B350-F ROG Strix Gaming 3200 Mhz(OC) AM4+ ATX
  • Ekran kartı: MSI GTX 1080Ti Gaming X
  • İşlemci: Ryzen 7 1700
  • RAM: Corsair 16GB(2x8GB) Vengeance Led DDR4 3200mhz CL16
  • SSD: Samsung 850 EVO 500GB 2.5-Inch SATA III
Bu sistem için 600W güç kaynağı yeterli olur mu? Eğer olur ise şu kasayı almayı düşünüyorum:
CoolerMaster MasterBox Lite 5 80+ 600W USB 3.0 Pencereli MidTower Kasa

İçerisindeki güç kaynağının kaliteli olduğunu duyduğum ve görünüşünü beğendiğim için bu kasayı düşündüm. Eğer 600W güç kaynağının yeterli olmayacağını düşünüyorsanız güç kaynağı ve kasa olarak ne önerirsiniz? Bütçe 750 TL. Son olarak bu iki anakart arasından hangisini tercih etmeliyim? Tüm sistemi Sinerji'den toplayacağım önerileri Sinerji üzerinden yaparsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle öneri için teşekkür ederim. 620W bir güç kaynağı önermenizden yola çıkarak sistem için 600W bir güç kaynağının yeterli olacağını mı düşünüyorsunuz? Eğer öyle ise linkini vermiş olduğum kasayı neden almamalıyım? Çünkü güç kaynağı dahil olan kasalar fiyat olarak daha uygun oluyorlar. Bu kasa içerisindeki güç kaynağı okuduğuma göre şu: CoolerMaster MasterWatt Lite 600W 80+ Aktif PFC 120mm Fanlı PSU

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı