750 TL mekanik klavye önerisi

Yurtiçi olarak en mantıklısı bu:

Yay sesi sorunu çekersiniz bunda da. Blue switch olan versiyonunda anormal bir yay sesi var ama bunda biraz daha az. Yine de rahatsız edebilir.

Yurtdışı sıkıntı değilse:

Nakliye kısmında ''Türkiye Direkt Posta' seçerseniz ekstra ücret çıkmaz. 770TL gibi bir fiyata geliyor.
Bu fiyata alabileceğiniz en iyi klavye bu şu an. Gateron switch'ler kullanılıyor. Klavye hakkında diğer görüşlerimi konudaki mesajlarımda belirttim.

Yurtiçi olarak en mantıklısı bu:

Yay sesi sorunu çekersiniz bunda da. Blue switch olan versiyonunda anormal bir yay sesi var ama bunda biraz daha az. Yine de rahatsız edebilir.

Yurtdışı sıkıntı değilse:

Nakliye kısmında ''Türkiye Direkt Posta' seçerseniz ekstra ücret çıkmaz. 770TL gibi bir fiyata geliyor.
Bu fiyata alabileceğiniz en iyi klavye bu şu an. Gateron switch'ler kullanılıyor. Klavye hakkında diğer görüşlerimi konudaki mesajlarımda belirttim.
Benim attığım nasıl hocam siz bilirsiniz.

Yurt içi olarak en mantıklısı bu:

Yay sesi sorunu çekersiniz bunda da. Blue Switch olan versiyonunda anormal bir yay sesi var ama bunda biraz daha az. Yine de rahatsız edebilir.

Yurt dışı sıkıntı değilse:

Nakliye kısmında "Türkiye direkt posta' seçerseniz ekstra ücret çıkmaz. 770TL gibi bir fiyata geliyor.
Bu fiyata alabileceğiniz en iyi klavye bu şu an. Gateron Switch'ler kullanılıyor. Klavye hakkında diğer görüşlerimi konudaki mesajlarımda belirttim.

Daha önceden G413 kullanmıştım onda da hafif yay sesi geliyordu çok mühim değil benim için ama rahatsız edici boyutta ise o kadar para verdiğime değmez açıkçası. Bir de garantili olması benim için önemli hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı