750 TL mouse pad önerisi

Bütçe
750

xCrasiAx

Centipat
Yer
İstanbul
Qck Large Standart almayı düşünüyorum ama Klasse veya Porge Huoyun daha iyi deniyor. Porge daha ucuz 600 gibi bir fiyat ama Speed. Klasse ile Porge arasında 400 TL fark vererek Klasse Huoyun Hybid alabiliyorum. Maximum bütçem 650 700 TL civarı başka bir öneriniz var mı? Yüzey olarak Hybrid tercih ediyorum teşekkürler.

Qck Large Standart almayı düşünüyorum ama Klasse veya porge huoyun daha iyi deniyor. Porge daha ucuz 600 gibi bir fiyat ama Speed. Klasse ile porge arasında 400 TL fark vererek Klasse huoyun hybid alabiliyorum. Maximum bütçem 650 700 TL civarı başka bir öneriniz var mı? Yüzey olarak hybrid tercih ediyorum teşekkürler.

Porge kullandım daha önce çok uzun ömürlğ olmuyor bende bu hafta mouse pad alacağım Klasse Gear daha iyi gibi duruyor.

Qck Large Standart almayı düşünüyorum ama Klasse veya Porge Huoyun daha iyi deniyor. Porge daha ucuz 600 gibi bir fiyat ama Speed. Klasse ile Porge arasında 400 TL fark vererek Klasse Huoyun Hybid alabiliyorum. Maximum bütçem 650 700 TL civarı başka bir öneriniz var mı? Yüzey olarak Hybrid tercih ediyorum teşekkürler.

Ne gibi hatası var resimde belli olmuyor ve Speed sanırım.

1741369805124.png

Hakikaten öyleymiş hocam. Sizin attığınız mouse pad dikişsiz kenar bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı