750 TL'ye fare önerisi

Bütçe
750 max
El ölçülerim 18-8 cm, palm grip, 600 DPI kullanıyorum.
Haziran 2022 de aldığım G102 tabanı şu hale geldi, kaydırırken üst kısımları çok sürtünüyor rahatsız etmeye başladı.

1707747216673.png

1,5 yılda deforme olmayacak ve bozulmayacak bir mouse arıyorum.
Bütçem çok yok ne kadar ucuz o kadar iyi, FPS oyunu çok sık oynamıyorum, daha çok MMO MOBA dovüş ve singleplayer oyunlar.

En az 3 ekstra ayarlanabilir (makro ayarlamalı) tuşu olması kesinlikle lazım.

Haziran 2022 de aldığım G102 tabanı şu hale geldi, kaydırırken üst kısımları çok sürtünüyor rahatsız etmeye başladı.

Eki Görüntüle 2114403

Bütçem çok yok ne kadar ucuz o kadar iyi, FPS oyunu çok sık oynamıyorum, daha çok MMO MOBA dovüş ve singleplayer oyunlar.

Eki Görüntüle 2114403

Logi G402 seven biri olarak tuşları çok iyi sol parmağın orada ayrı 2 tuş, yanlarda 3 tuş başka fare alayım dedim o kadar alıştım ki çoklu tuş konforuna vazgeçemem ve çokta büyük değil ortalama büyüklükte. Fiyatı amazon da 750tl diğer sitelerde 800tlye düşüyor şuan Not: 7 yıldan fazla g402 kullandım dün tekrar aldım. Eski faremin alt tabanı yıpranmıştı seninki kadar olmasa da köşeleri kavladı sürtünüyordu siyah elektirik bantı ile kapladım tabanı sensör hariç boydan boya yağ gibi sorunsuz kullandım 1yıl aklında bulunsun 10tlye çözümün olur kalın bir bant olduğundan pek kavramıyor tabanlık gibi kalıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı