Anakartın sorun yaşamaz.
Evet.
Stereo.
Güvenilir, en ucuz burada satılıyor ve puanı gayet iyi. Yorumlarda da bir sorun göremedim.
Hocam HyperX Cloud Silver'ı alalı yanılmıyorsam bi 10-15 gün kadar oldu. Ve burada bir iki görüşümü paylaşmak istedim;
Öncelikle her ne kadar çok yeni nesil bir oyun oynamamış olsam da (kulaklığı aldıktan sonra) ses kalitesi yine de tatmin edici, ha çok aşırı da süper diyemem sanırım ama tatmin edici. Önceki kulaklığım Logitech G230'du ve ona göre daha iyi ses veriyor en azından.
Ancak ne yazık ki iş mikrofona geldiğinde durum tam tersi. Zira G230'un mikrofonundan (ki ben o kulaklığı alalı 5.5 sene oldu) daha kötü bir mikrofonu var. Yani hem sesimi temiz iletmiyor, hem biraz cızırtı oluyor (desibel 0'da olsa bile), hem de sesimi önceki kulaklığıma göre daha düşük iletiyor (ki bunu desibeli arttırarak düzeltebilirim ancak o zaman aşırı cızırtı oluyor).
Hani mikrofondan çok üst düzey bir performans beklemiyordum zaten ama en azından 5.5 senelik kulaklığımın seviyesine denk bir mikrofon da bekliyordum açıkçası.