750 TL'ye Quadro-GeForce-GTX-750-Ti alınır mı?

Büyük ihtimal Teknobiyotik'ten. Kalitesiz bir marka zaten. Adı hiç duyulmamış.

Nvidia'nın birlikte çalıştığı Quadro kalitesiz marka mı? Üst seviye kartlarının adıdır Quadro. Bu kanıya nereden vardın merak ediyorum.



@Dracia sıfır alman şart ise alınabilir öte yandan Adrenalin sürücüleriyle son 1 senedir kendine gelmiş bir RX 550 de var. Tercih senin.
 
Ben Teknobiyotik sanarak dedim onu. Quadro'yu biliyorum.

İsim benzerliği olarak paravan bir marka gibi düşündüm sanırım. Yok ellerinde öyle kalmışsa veya bir yerden bulmuşlarsa satışa koymuşlardır. Yoksa bu kartları bulmak zordur onlar bile 6 yaşındaki modeli koyabilmişler ancak. 😂
 
@kino hocam hoş geldin konuma öncelikle. Yine senden çok şey öğreneceğimi düşünüyorum. Burada hangi sitelerden örnekler verilebilir bilmiyorum. Ceza yememek için site falan yazamayacağım. Eğer bildiğin sağlam Benchmark siteleri varsa sen kendin bir kıyaslayabilir misin? Veya alıntılayabileceğim, onaylı Benchmark sitesi varsa yazabilir misin sana zahmet?
Çünkü ben bu modelin RX 550'e neredeyse 2 katı fark attığını okudum... 😱

@blackdeadly hocam hayırlı olsun ama dediğim gibi biraz pimpirikli olduğum için ben 2. elden uzak durmaya çalışıyorum...

@kino ve @ReznooW arkadaşlar RX 550 için önerdiğiniz marka ve modeller var mı, yoksa hangisini ucuza bulursam alayım mı?
 
Son düzenleme:
@kino hocam hoş geldin konuma öncelikle. Yine senden çok şey öğreneceğimi düşünüyorum. Burada hangi sitelerden örnekler verilebilir bilmiyorum. Ceza yememek için site falan yazamayacağım. Eğer bildiğin sağlam benchmark siteleri varsa sen kendin bir kıyaslayabilir misin? Veya alıntılayabileceğim, onaylı benchmark sitesi varsa yazabilir misin sana zahmet?
Çünkü ben bu modelin rx 550ye neredeyse 2 katı fark attığını okudum... 😱

Crimson sürücüleriyle bu kartın performansı rezaletti açıkçası. GT 1030'un bile genellikle altında kalıyordu. 2019'daki Adrenaline sürücüleriyle performansı gözle görülür şekilde arttı. Youtube'da gördüğüm tüm karşılaştırmalar hep 3 yıl öncesine ait o da sağlıklı değil günümüz için.

2020 1030 vs. 550
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yine de GT 1030, RX 550, 750 Ti videolarına baktığımda 750 Ti bir tık daha iyi görünüyor. Boşuna Nvidia'nın efsanesi denilmiyor. Bence alabilirsin.
 
@kino hocam bunu geçici olarak kullanıp, Almanyadan gelecek akrabalara yeni kart ısmarlamayı (Parasını vererek.) düşünüyorum. Hem diğer Pc'nin monitörü (Tek vga çıkışlı ancak benim çok memnun olduğum bir Samsung monitör) de kullanabilmek (İki monitör), hem de yeni kartı aldığımda diğer Pc'de rahatça kullanabilmek istiyorum... Ancak Rx 550 daha mantıklı diyorsan dönüştürücü kablo vs. de alabilirim. Diyecektim kiiiii; yorumunu gördüm. Bu videoyla birlikte herhalde son karar Gtx 750ti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı