750 Watt PSU Önerisi

Ahmet Karaca

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar alacağım PSU'da gerekli tüm koruma sertifikaları olan en az Bronz veya Gold sertifikalı kaliteli bir PSU alacağım mümkünse bugün. Hemen sipariş vereceğim. Modüler ve tam modüler güç kaynağı tercihimdir. Hem F/P hem de içersinde tüm akım koruma sertifikaları bulunduran güç kaynağı tavsiyelerinize açığım. Şimdiden çok teşekkür ederim. Bütçe olarak 1000 TL'ye kadar olabilir. Cooler Master MWE 750 Tam Modüler PSU nasıldır? Bu üründen daha iyisi kriterlerim dahilinde neler olabilir?

Listeye göz atabilirsiniz.

Single rail tier A sınıfı tavsiyem:

Son düzenleme:

Kendim kullanıyorum. İlk yorum da bana ait.1 yıldan fazla oldu hiçbir sorun yaşatmadı. Piyasaya göre fiyat performans ürününün karşılığı budur. sistemimde R7 2700X 32 GB RAM ve 590 Nitto+ var. Mausdan mauspade kadar her şey RGB li. Demek istediğim sabahtan akşama kadar açık ve neredeyse her donanımım fazlasıyla elektrik harcıyor.

Size önerim bu olabilir 80 Plus Gold sertifikalı gayet güvenilir sizi uzun yıllar götürecek bir güç kaynağı CORSAIR TX-M Serisi 750W 80 Plus Gold Modüler PSU | ITOPYA
Aklınıza takılan şeyler varsa Technopat'ın bu konuyla alakalı bir videosu var linkini bırakayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yukarıda bir listeye attım o listeye göre benim önerdiğim PSU sizin önerdiklerinizden üstte. Ayrıca full modüler.

Aynı paraya daha iyisini almak varken neden daha düşüğü alınsın ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…