Arkadaşlar alacağım PSU'da gerekli tüm koruma sertifikaları olan en az Bronz veya Gold sertifikalı kaliteli bir PSU alacağım mümkünse bugün. Hemen sipariş vereceğim. Modüler ve tam modüler güç kaynağı tercihimdir. Hem F/P hem de içersinde tüm akım koruma sertifikaları bulunduran güç kaynağı tavsiyelerinize açığım. Şimdiden çok teşekkür ederim. Bütçe olarak 1000 TL'ye kadar olabilir. Cooler Master MWE 750 Tam Modüler PSU nasıldır? Bu üründen daha iyisi kriterlerim dahilinde neler olabilir?
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...
Corsair RM750 CP-9020195-EU 750 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
XIGMATEK SHOGUN G SERİSİ 80PLUS GOLD 750W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Kendim kullanıyorum. İlk yorum da bana ait.1 yıldan fazla oldu hiçbir sorun yaşatmadı. Piyasaya göre fiyat performans ürününün karşılığı budur. sistemimde R7 2700X 32 GB RAM ve 590 Nitto+ var. Mausdan mauspade kadar her şey RGB li. Demek istediğim sabahtan akşama kadar açık ve neredeyse her donanımım fazlasıyla elektrik harcıyor.
High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Size önerim bu olabilir 80 Plus Gold sertifikalı gayet güvenilir sizi uzun yıllar götürecek bir güç kaynağı CORSAIR TX-M Serisi 750W 80 Plus Gold Modüler PSU | ITOPYA
Aklınıza takılan şeyler varsa Technopat'ın bu konuyla alakalı bir videosu var linkini bırakayım.
Size önerim bu olabilir 80 Plus Gold sertifikalı gayet güvenilir sizi uzun yıllar götürecek bir güç kaynağı CORSAIR TX-M Serisi 750W 80 Plus Gold Modüler PSU | ITOPYA
Aklınıza takılan şeyler varsa Technopat'ın bu konuyla alakalı bir videosu var linkini bırakayım.