750 Watt PSU Önerisi

10 Pin CPU girişi olan arkadaş değil mi?
Aynen 24 pinli eleman 10 pine düşücek ilk önce markaların hazır OEM sistemlerle gelmesi bekleniyor ve maliyeti de azalıcak çünkü 5V ve 3.3V'u güç kaynağından çıkarılcak. Büyük bir değişikliklerden bir tanesi de PSU'ya değil bu voltaj rayları anakarta eklenicek bu sayede kayıplar en aza indirilcek, özellikle boştaki verimlilikte arttırılcak hedeflenen amaç bu.
JonnyGuru bile kesin bir şey diyemiyor, mantıken henüz konuşmak için erken olsa da şuan için güç kaynaklarına yüklü mevlalar yatırılmamalı olduğunu savunuyorum ben.

ASRock'un OEM Z490 modeli bulunuyor:

Forumda bu anakartı çıkardığına pişman ettiler

Hayırlı olsun şimdiden. Umarım sizi üzmez yıllarca kullanırısınız.

Ben biraz abartmışım ama olumlu bir yorum yok

Bildiğim kadarıyla kronik bir ses sorunu yok bu modelin.
Çalışırken zaten çok sessiz, sadece PC kapanırken sanki üzerinde ki anahtarı kapatıyormuş gibi bir ''tık'' sesi geliyor.
@mstfaozder hocam ürün kodunuzu biliyor musunuz? Benim ürünün kodu BKCEU diye bitiyor. Bazı modellerde Amerikan prizi uyumlu güç kablosu çıkıyormuş. Bende direkt TR uyumlu güç kablosu çıktı. Acaba ürün kodu kaynaklı yapısal bir değişiklik mi var diye merak ettim ondan dolayı soruyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…