750 Watt PSU ve CPU Fan Önerisi

Gripex

Megapat
Yer
Niffelheim
Daha fazla  
Arkadaşlar ileriye dönük, bana kolaylık sağlaması açısından modüler ve 80+ Bronze ya da Gold 750 Watt PSU tavsiyesi istiyorum. Arkadaşlar şu an i5 9400F kullanmaktayım ama ilerde bunu upgrade ediceğimden işlemci soğutucu olarak ne almalıyım? Ucuz sıvı soğutucu almak yerine kaliteli hava soğutucu alınması gerektiğini okudum ama ne kadar doğru bilemedim, ne alınmalı?

Eğer soğutmaya verecek 500 TL var ise cebinizde, bu iki modelden birini alabilirsiniz:
1-2

Güç kaynağı olarak bu iki modeli önerebilirim:
1-2

Son önereceğim model biraz pahalı fakat Full Modüler ve 80+ Gold sertifikalı:

Eğer soğutmaya verecek 500 TL var ise cebinizde, bu iki modelden birini alabilirsiniz:
1-2

1-2

RM750X'i beğendim indirim olursa almayı düşünüyorum. MasterLiquid 240'ın içinden rgb kontrolcüsü çıkıyor mu?
1-2

1-2

MasterLiquid 240 alırsam Dark N10 kasaya sahibim sığar mı ?
1-2

1-2

MasterLiquid 240 mı daha iyi soğutur MSI Core Fore L mi ?
Bu 3'ünden hangisi alınmalı ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı