7500 Liraya GTX 1650 Gaming X sistem alınır mı?

Hocam 5500 XT sistem toplasanız daha iyi 1650'den çok daha güçlü 1650 3000 TL etmez stok sorunu yokken o paraya Zotac RTX 2060 alınıyordu Gaming gecesinde ASUS 5500 XT 4 GB 1800 civarında oluyor kalan paraya da güzel bir sistem toplanır.

Hocam bana 5500XTli bir PC toplayıp gösterir misiniz?

Arkadaşlar 7500 TL bütçem var ve bu parçaları buldum:
Siz olsanız ne alırdınız?
9400F ve 500GB SSD'li PC'yi 5.3 e almıştım. Ekran kartı yine D6 Gaming X.

Hocam Intel olsun veya AMD olsun diye belirtirseniz sistem tavsiyesi yapabilirim.

1613669599007.png

Fiyatı 7344TL değil bu standart fiyat eğer sistemi benim yaptığım gibi yaparsan 7628TL oluyor. İleride istersen 16 GB RAM'e yükseltirsin ancak 8 GB RAM de yeter. Bu arada sistem GameGaraj'da hazır sistem olarak var. Bütçeni bir tık aşıyor farkındayım ama bence değer diye düşünüyorum. Ekran kartı fiyatları ne zaman eski haline gelir bilemiyorum bu yüzden bu zamanlarda alınabilecek mantıklı sistemlerden biri.

Not: SSD'nin 250GB olduğunu şu an gördüm. Biraz acele topladım fark etmemişim. Netac N930E SSD var seçenekler arasında bütçene uysun diye onu alabilirsin ancak sorun yaşayanlar var bu SSD'le ilgili. Bütçeni bir tık daha arttırırsan bu sistemdeki seçeneklerden 970 EVO Plus 500GB var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı