GTX 1650 sistem alınır mı?

GTA 5 FiveM'de orta-düşük ayarlarda +50 FPS alabilir miyim PC hakkında pek bilgi sahibi değilim sizin önereceğiniz bir şey var mı?

1650 5 5600 var bende sehir icinde 60-70 bazı yerlerde 100 vallan alıyorum ama tabii degisiyor sunucudan sunucuyada ama alacaksın sana onerım 1080 Ti veya 1660S olan bir şey oneririm.

Hangi işlemciyi ve RAM'ı almalıyım peki.
(Daha önce hiç sistem toplamadım)

Hocam anakart gördüğüm kadarıyla 3200 MHz destekliyor RAM geliştirme sayfasında 2.yi seçerseniz Dual channel olduğu için bir performans artışı yaşarsınız işlemci ise Intel i3 14100F'yi alın 14. nesil iyi bir işlemci sıkıntı çıkmaz kalan parayla da güzel bir 165 180 Hz monitör çekebilirsiniz

Hocam anakart gördüğüm kadarıyla 3200 MHz destekliyor RAM geliştirme sayfasında 2.yi seçerseniz Dual channel olduğu için bir performans artışı yaşarsınız işlemci ise Intel i3 14100F'yi alın 14. nesil iyi bir işlemci sıkıntı çıkmaz kalan parayla da güzel bir 165 180 Hz monitör çekebilirsiniz.

Sağ olun hocam siz olmasanız çöp olacaktı para 🙂

Estağfirullah hocam eğer 5000 lira daha çıkma imkanınız varsa 4060 ve Ryzen 5 5600'lü kasalara bakabilirdiniz eğer isterseniz NVIDIA kartlı bir sistemede bakın İtopya GameGaraj gibi sitelerden.

Hocam bir sistem buldum işlemci ve ekran kartı düşük ama ekipmanlar güzel gibi pazarlıkla 10'a alsam mantıklı olur mu sadece ETS 2 girerim arada Valorant falan işlemci ve ekran kartı testleri beni tatmin etti
Mantıklı olurmu https://shbd.io/s/JuQbzvlZ

Hocam bir sistem buldum işlemci ve ekran kartı düşük ama ekipmanlar güzel gibi pazarlıkla 10'a alsam mantıklı olur mu sadece ETS 2 girerim arada Valorant falan işlemci ve ekran kartı testleri beni tatmin etti
Mantıklı olur mu https://shbd.io/s/JuQbzvlZ

Alınmaz kesinlikle, sizi tatmin etmesi iyi olduğu anlamına gelmez 1-2 seneye tatmin etmemeye başlar

Hocam yaşım ilerliyor hevesimi alıp veririm yeğenime 10k zaten 1-2 sene yetmesi benim için problem değil kasayı zamanla değişirim.

Geçen 6600 sistem atmıştım bu konuya, onu alıp 8 GB RAM takın 3.5k ya monitör alır paşalar gibi kullanırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı