7500 Sistem Tavsiyesi

BixSii

Decapat
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar güzel hafta sonları :)

Ben bilgisayar toplama konusunda hiç bilgiye sahip değilim ve kendime güzel kullanışlı bir kasa yapmak istiyorum. Bu neden ile hazır sistemlerin daha mantıklı olacağına dair tavsiyeler aldım. Bütçe aralığım sadece kasa için 5.500 - 7,500 arasında olacak, aklımda birkaç farklı sistem mevcut bu sistemlere dair linkleri bırakıyorum. Yoğun olarak Black Desert adlı mmo oyununu oynayacağım. 144 Hz. Monitör ile oynamak istiyorum ve 144 FPS üzeri alabilmek istiyorum. Nelere dikkat etmeliyim hangi konulara ağırlık vermeliyim? Aşağıdaki sistemler uygun mu benim için yoksa yükseltmem gereken durumlar mevcut mu? Herhangi kronik bir sorun durumu söz konusu olabilir mi? Bunlar hakkında nacizane fikirlerinize sığınacağım.

Şimdilik aklımdakine benzer ürünler bunlar tabii ki değişecek parçaları olabilir yardımcı olursanız müteşekkir kalırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
dh a3.PNG
eastergamers.PNG

Bu iki sistemi resimde görüldüğü gibi özelleştirerek alabilirsin. Mümkün olduğunca TUF model ekran kartı tercih etme, fazla ısınıyorlar. İkinci sistemde bulunanekran kartı, ilk sistemden çok daha güçlü ancak ufak tefek yazılımsal sorunları var. Eğer riske girmek istemezseniz üstteki sistemi alabilirsiniz.

Farklı sitelerden şöyle bir sistem topladım. Buna da göz atabilirsiniz.

Toplam 7.595 TL oluyor

Son düzenleme:
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Topladığın sistem de hoş duruyor ancak benim hiç tecrübem olmadığı için toplama riskine girmekten ziyade hazır sistemlerde driver ve montaj kurulumu dahil bir sistem almaktan yanayım. Ekran kartında uyarını dikkate alarak tuf modeline girmeyeceğim asus rog strix rtx 2060 veya rog strix rtx 5700xt'lerden yana şansımı deneyebilirim bu durumda sanırım 2060 daha stabil çalışmasına karşılık 5700'ler daha başarılı bir performans veriyor ancak stabil değiller doğru mudur?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı