Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar güzel hafta sonları 
Ben bilgisayar toplama konusunda hiç bilgiye sahip değilim ve kendime güzel kullanışlı bir kasa yapmak istiyorum. Bu neden ile hazır sistemlerin daha mantıklı olacağına dair tavsiyeler aldım. Bütçe aralığım sadece kasa için 5.500 - 7,500 arasında olacak, aklımda birkaç farklı sistem mevcut bu sistemlere dair linkleri bırakıyorum. Yoğun olarak Black Desert adlı mmo oyununu oynayacağım. 144 Hz. Monitör ile oynamak istiyorum ve 144 FPS üzeri alabilmek istiyorum. Nelere dikkat etmeliyim hangi konulara ağırlık vermeliyim? Aşağıdaki sistemler uygun mu benim için yoksa yükseltmem gereken durumlar mevcut mu? Herhangi kronik bir sorun durumu söz konusu olabilir mi? Bunlar hakkında nacizane fikirlerinize sığınacağım.
www.itopya.com
www.incehesap.com
www.itopya.com
www.itopya.com
www.itopya.com
Şimdilik aklımdakine benzer ürünler bunlar tabii ki değişecek parçaları olabilir yardımcı olursanız müteşekkir kalırım.
Ben bilgisayar toplama konusunda hiç bilgiye sahip değilim ve kendime güzel kullanışlı bir kasa yapmak istiyorum. Bu neden ile hazır sistemlerin daha mantıklı olacağına dair tavsiyeler aldım. Bütçe aralığım sadece kasa için 5.500 - 7,500 arasında olacak, aklımda birkaç farklı sistem mevcut bu sistemlere dair linkleri bırakıyorum. Yoğun olarak Black Desert adlı mmo oyununu oynayacağım. 144 Hz. Monitör ile oynamak istiyorum ve 144 FPS üzeri alabilmek istiyorum. Nelere dikkat etmeliyim hangi konulara ağırlık vermeliyim? Aşağıdaki sistemler uygun mu benim için yoksa yükseltmem gereken durumlar mevcut mu? Herhangi kronik bir sorun durumu söz konusu olabilir mi? Bunlar hakkında nacizane fikirlerinize sığınacağım.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Battle Gold | Intel i5-14600KF | 32 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
DH-A3/AMD Ryzen 5 3600/TUF RTX2060 O6G/16GB DDR4/1TB DISK/240GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
DH-A3/AMD Ryzen 5 3600/TUF RTX2060 O6G/16GB DDR4/1TB DISK/240GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DH-A3 ITOPYA'da.
EASTERGAMERS-STAR/AMD Ryzen 7 3800X/ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO OC 8GB/16GB DDR4/480GB SSD/1TB Harddisk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
EASTERGAMERS-STAR/AMD Ryzen 7 3800X/ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO OC 8GB/16GB DDR4/480GB SSD/1TB Harddisk/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile EASTERGAMERS-STAR ITOPYA'da.
KENDINEMUZİSYEN-BOSS/AMD RYZEN 5 3600/MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
KENDINEMUZİSYEN-BOSS/AMD RYZEN 5 3600/MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile KENDINEMUZİSYEN-BOSS ITOPYA'da.
Şimdilik aklımdakine benzer ürünler bunlar tabii ki değişecek parçaları olabilir yardımcı olursanız müteşekkir kalırım.
Son düzenleyen: Moderatör: