XPG 512 GB NVME M2 kronik sorunlu değil. Sistemdekini kastediyorsan evet o kronik.Arkadaşın attığı linkler senin bütçen doğrultusunda gerçekten güzel, sadece SSD değiştirilmeli kronik sorunlu. Monitör de keza öyle gayet işini görür.
Bırakmaz. RTX 2060 Super ayarında bir karttır. Şu aralar yazılım sorunları var ama onlar da gün geçtikçe düzeliyor.Daha önce hep nvidia kullandığım için farklı ekran kartlarına karşı bir ön yargım var nedense arkadaşlar. Sapphire pulse 5700 diğer alternatiflerine göre fiyat olarak baya uygun görünüyor. Performans olarak yarı yolda bırakmasın?
ne gibi sıkıntıları var hocam?Bırakmaz. RTX 2060 Super ayarında bir karttır. Şu aralar yazılım sorunları var ama onlar da gün geçtikçe düzeliyor.
Forumda onlarca kişinin bu seri ile ilgili sorunlarını görüyoruz rahatlıkla. Daha yeni bir konu açıldı büyük bir kervan oluşturuyorlarne gibi sıkıntıları var hocam?
İşte ben bu tarz durumlardan korkuyorum o kadar para yatıracağız almışken uzun soluklu sağlam bir sistem olsun istiyorum.Forumda onlarca kişinin bu seri ile ilgili sorunlarını görüyoruz rahatlıkla. Daha yeni bir konu açıldı büyük bir kervan oluşturuyorlarAyrıca sorun yazılımsal felan da değil bildiğin üretici kaynaklı sorun. Bulaşılmaması gereken bir kart. NVIDIA diyorum daima.Burdan bazı arkadaşları uyardık tersine alıp sorun yaşadılar yani...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.