7500 TL Sistem Tavsiyesi

Hocam M.2 SSD tercihi kişiden kişiye göre değişir, 860 Evo yerine Ultra 3D veya Kingston A2000 da seçebilirsiniz.

RAM olarak 3000 değil de 3200MHz kullanmak için o kadar para verilmez, çok saçma.

Düzgün RTX 2060 modeli bulunmuyor piyasada, ondan dolayı INNO3D öneriyoruz. 3500 liraya daha kötü olan Gigabyte'ı önermek mi daha doğru? Daha iyi model isterseniz buyurun;

Ray Tracing kullanmıycaksınsın diye 7000 TL'de 1660 Super toplamak para israfından başka bir şey değil ayrıca INNO3D gayet kaliteli markadır. Z serisi 1300 TL en ucuz?

1660 Super, RTX 2060 daha iyi...

Hocam M.2 SSD tercihi kişiden kişiye göre değişir, 860 Evo yerine Ultra 3D veya Kingston A2000'da seçebilirsiniz.

RAM olarak 3000 değil de 3200MHz kullanmak için o kadar para verilmez, çok saçma.

Düzgün RTX 2060 modeli bulunmuyor piyasada, ondan dolayı INNO3D öneriyoruz. 3500 liraya daha kötü olan Gigabyte'ı önermek mi daha doğru? Daha iyi model isterseniz buyurun;

Ben render ve Unity kullanacağım, yüksek tasıma fark yaratıyor. RAM frekansları da cok fark yok dogru, 3000 MHz olabilir.

Düzgün bir şekilde yazar mısınız? 1660 Super RTX 2060'dan daha iyi mi diyorsunuz?

Evet, yetisemiyorum.

Hocam M.2 SSD tercihi kişiden kişiye göre değişir, 860 Evo yerine Ultra 3D veya Kingston A2000'da seçebilirsiniz.

ASUS Dual RTX 2060 alırım. Az daha para verip RTX ıstesem.

Neyse konu cok dağıldı , amacıda farklılaştı ben farklı forumlarda öneri istiyecgm yine konu acık kalsn bu aralar 7500 sistem toplıcak çok benim gibi , onlar yararlanırlar karar verirler

RTX 2060'ın tek artısı RT değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doğru , dlss büyük artı ama ben oyun oynamıcağım saf performans olarak rtx 2060 altında kalıyor bunu söyle söyleye 3 sayfa geçti , oyun oynucaksaniz evet rtx kesinlikle ben oynamıcam
RX 5600XT alın o zaman GPU olarak. Z490 anakartı salla, B460 mis gibi gider 10400'e
Amd ekran kartları driver ve bircok yerde illalah ettiriyor deniliyor. z seri anakart niye salliym ram destegi var

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı