Hemen bakıyorum M olmayan modellerine10 numara sistem, hayırlı olsun.
NOT: Anakartı mümkünse ATX almanızı öneririm.
Baktımda ATX olan 700 800 tl civarında bulamadım buldumda işte fiyatları çok yüksek olanlarda 3600 MHZ ramimi desteklemiyor 3444 (OC) falan yazıyor yani :/10 numara sistem, hayırlı olsun.
NOT: Anakartı mümkünse ATX almanızı öneririm.
ATX ve Micro ATX arasında sadece boyut farkı var takmayın kafaya.Hemen bakıyorum M olmayan modellerine
Baktımda ATX olan 700 800 tl civarında bulamadım buldumda işte fiyatları çok yüksek olanlarda 3600 MHZ ramimi desteklemiyor 3444 (OC) falan yazıyor yani :/
Teşekkürler darısı olmayanlara inşAllahATX ve Micro ATX arasında sadece boyut farkı var takmayın kafaya.Hayırlı olsun.
Neye dayanarak yazdığınızı söyler misiniz? Slot vs. o sayıları geçtim çok mühim değil. Güç devreleri, vrm-mosfet yapıları, fazlar vs. dünya kadar farklar olabiliyor. B450M Gaming son derece giriş seviye bir anakart. 100-150 TL fazla vererek daha kaliteli bir ATX anakart almak varken neden giriş seviye alınsın?ATX ve Micro ATX arasında sadece boyut farkı var takmayın kafaya.Hayırlı olsun.
Peki bana bi anakart önerir misiniz veya link atar mısınız 3600 MHZ ramimi destekleyebilecek. Sinerjiden topluyorum bu arada sadece orada olan Anakartları alabilirim.Neye dayanarak yazdığınızı söyler misiniz? Slot vs. o sayıları geçtim çok mühim değil. Güç devreleri, vrm-mosfet yapıları, fazlar vs. dünya kadar farklar olabiliyor. B450M Gaming son derece giriş seviye bir anakart. 100-150 TL fazla vererek daha kaliteli bir ATX anakart almak varken neden giriş seviye alınsın?
Cahilliğime yazınNeye dayanarak yazdığınızı söyler misiniz? Slot vs. o sayıları geçtim çok mühim değil. Güç devreleri, vrm-mosfet yapıları, fazlar vs. dünya kadar farklar olabiliyor. B450M Gaming son derece giriş seviye bir anakart. 100-150 TL fazla vererek daha kaliteli bir ATX anakart almak varken neden giriş seviye alınsın?
TeşekkürlerGüzel sistem olmuş hayırlı olsun diyelim artık![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.