7500 TL'ye yayın için PC toplama

@Silinen üye Nasa bile 32GB RAM kullanmıyor ne yapıyorsunuz hocam :D

32GB RAM tamamen israftır. 16GB fazlasıyla yeterli (y)

@Silinen üye Nasa bile 32GB RAM kullanmıyor ne yapıyorsunuz hocam :D

32GB RAM tamamen israftır. 16GB fazlasıyla yeterli (y)
Hocam siz şartları sınırlarınızı zorlayın isterseniz :D zevikinize göre dizin sistemi. 32GB ram olur, ledli kasa olur sol tarafı saydam olan, sıvı soğutma olur, olursa gtx1080 olur, 20MB cache bellekli işlemcide hala aklım kaldı güzeldi. Yani bu tarz işte. Ama illa ki derseniz 5000'e de olur diye olur fakat olmuşken bende 5000 e olan sistemi 16 RAM yerine 32 RAM olsun hava yerine sıvı soğutma olsun hd monitör yerine Full HD monitör olsun kasanın sol yanı saydam olabilir ledli olabilir kasaya ekstradan önüne kart okuyucu portu koyulabilir. Yani fikir sistem değil de bugün yarın satın alacağım bir sistem olacağı için ve de bu sisteme bu kadar para vereceğim için çok karışık kafam patates oldu vallahi billahi çok çok çok kararsızımda bilemedim çıkamadım işin içinden.

Hocam 1080p için RX580 önerseydiniz daha iyi olmaz mıydı?
1080P olmayacak sistem. Neko'nun topladığı sisteme bir de S2417DG al, 7100 TL. Neko'nun topladığını alın, bitsin bu iş. Fazla konuşmaya gerek yok ki. Neko'ya güveniniz sonsuz olsun. En iyi sistemi topladı işte.

https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/ekran-alintisi-png.232326/

Ben bunu alayım geri kalan kasadır sıvı soğutmadır monitörü vs kendim ayarlarım uzatmayayım dediğim gibi ilk defa bir forumda yazıyorum o nedenden ötürü başlıktan çok çıkmamak için kişisel profil istedim oda maalesef kurallara aykırı. @Neko Çok teşekkür ederim daha fazla kimseyi uğraştırmayayım ben bunu alayım diyorum. Zaten Intel aldırmadınız konuşturmuyorsunuz da kişisel profile de izin yok ben gidiyorum arkadaş sevilmedim buralarda :D :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı