7500 TL'ye yayın için PC toplama

Üstadlar bir gün yoktum on sayfa birden eklenmiş hatta daha fazla neler oluyor böyle. :D
Sistemi bulduk hocam tamamdır yalnızca kafamda bir fikir var onun bilgisini sağlamaya çalışıyorum şu an onun dışında sistem hazır sistem ekte. Yalnızca aklımda bir fikir var onun için bilgi alıp kapatıcam konuyu nereden kapatılıyorsa :D

Hocam, 1070 2K da sunar, 1080P de, 720P de, 480P de. Ama 1070'in tam performans gösterdiği çözünürlük 2K.
Anladım o zaman 2k için GTX1080 almaya gerek yok yalnızca monitörü 2K seçmek yeterli olacaktır o zaman. Şu an ki sistem için 2K eksikliğinin tek nedeni monitör yetersizliği.

Sistemi bulduk hocam tamamdır yalnızca kafamda bir fikir var onun bilgisini sağlamaya çalışıyorum şu an onun dışında sistem hazır sistem ekte. Yalnızca aklımda bir fikir var onun için bilgi alıp kapatıcam konuyu nereden kapatılıyorsa :D

Anladım o zaman 2k için GTX1080 almaya gerek yok yalnızca monitörü 2K seçmek yeterli olacaktır o zaman. Şu an ki sistem için 2K eksikliğinin tek nedeni monitör yetersizliği.
Hocam size zahmet sistemi atar mısınız ?, şimdi bulamam onu burada. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı