7500 TL'ye yayın için PC toplama

GHz'e takılmayın. Evet 20MB önbellek.

Ryzen daha iyi elbette.

Intel konusunda bu kadar ısrarcıysan bence yazı bekle, Coffee Lake geliyor Intel'den. Intel sanırım bu sefer cimrilik yapmayıp 2 çekirdek daha ekleyecek :)

@Neko Hocam şimdi sizi dinliyorum inanın benim kafam şu an patates oldu anlamadım hiç bir şey. Ben size net söyleyeyim siz bana yardımcı olun. Klavye, mouse, mousepad, kamera, kulaklık, ses sistemi ve eski bir monitör benim hali hazır elimde var. 5.500.00 TL kredi çekip (kredi onaylandı) eldeki PC'yi ve bir kaç şeyi 2.000.00 TL'ye satıp(elimde başkasının 2.000.00 TL parasıda hazır) totalde bana 7.500.00 TL'lik bir PC lazım ve bu PC'de kasam yok monitörüm yok. Ancak şu olabilir sistem ucu ucuna çok güzel şekilde toparlandı diyelim biraz daha çıkabilirim bütçemi atıyorum maksimum ama maksimum 8.000.00 TL yi görebilirim ama görmezsem çok daha iyi olur. Yani 8.000.00 TL oldu örnek veriyorum SSD Samsung 960 evo 500GB olmasına hiç gerek yok 850 evo 250 de benim işimi görecektir çok çok dolduğu taktirde yedek bir tane ilerde alabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı