7500 TL'ye yayın için PC toplama

PSU'yu 600W yapın tamamdır (y)

M.2 Sata SSD o anakarta uyuyor mu bilmiyorum ama bırak Sinerji düşünsün onu da :D

GTX 1080'e yetecektir.

Tamam onu 600 yapayım hocam. Bir sorum olacak oldu ki ben bunları uyguna buldum GTX1070 yerine GTX1080'e para kaldı GTX1080 takmak istersem 600W yine yeterli olacak mıdır? Yoksa değiştirmem gerekir mi?
Yetecektir. Ben de FSP Hydro 600W alacağım. Ben GTX1080'li sistem toplayacağım bu arada.

FSP Hydro 600W 80+ Bronze Güç Kaynağı Arada az para farkı var gerçi. 700 de alınır yahu. :)

Yetecektir. Ben de FSP Hydro 600W alacağım. Ben GTX1080'li sistem toplayacağım bu arada.

FSP Hydro 600W 80+ Bronze Güç Kaynağı Arada az para farkı var gerçi. 700 de alınır yahu. :)
Zararı yoksa 700 kalsın fazla woltajdan yakmayacaksa kalsın boşverin aman çok yaksın ne olacak :D

PSU'yu 600W yapın tamamdır (y)

M.2 Sata SSD o anakarta uyuyor mu bilmiyorum ama bırak Sinerji düşünsün onu da :D

GTX 1080'e yetecektir.
M1 M2 tek bildiğim Metin2 oyununda skillerin master 1 master 2 oluşu :cry: buradaki m2 nedir ne değildir düzeltelim hocam söyleyin düzelteyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı