7500 TL'ye yayın için PC toplama

O 3 GB'a takmayın, normalini alın, sözümü dinleyin lütfen. 900 TL'yi cebinizde tutup daha iyi bir monitör alın 1080'e. Sizin şu an yaptığınız karşılaştırma şuna benziyor: 10 TB HDD almak yerine 20 TB HDD almak. 10 TB size fazlasıyla yetecektir, değil mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu nasıl bir mantıktır, ay ben fena oluyorum :morgöz:

Alacağın performansı/FPS değerlerini kartın mimarisi ve GPU gücü belirler, VRAM veya Bit değil. Eğer senin dediğin gibi olsaydı GTX 1060 6 GB, GTX 1060 3 GB versiyonundan 30 FPS fazla veriyor olurdu. Yaptığın şey işlemcilerin GHz değerlerini kıyaslayıp "Pentium G4560, i7 6700'den iyi" demekten farklı değil.

Bu nasıl bir mantıktır, ay ben fena oluyorum :morgöz:

Alacağın performansı/FPS değerlerini kartın mimarisi ve GPU gücü belirler, VRAM veya Bit değil. Eğer senin dediğin gibi olsaydı GTX 1060 6 GB, GTX 1060 3 GB versiyonundan 30 FPS fazla veriyor olurdu. Yaptığın şey işlemcilerin GHz değerlerini kıyaslayıp "Pentium G4560, i7 6700'den iyi" demekten farklı değil.
Bana tek yanıt verin lütfen. 1080Ti normal 1080'den teknik olarak her anlamda daha üstün değil mi?

Bana tek yanıt verin lütfen. 1080Ti normal 1080'den teknik olarak her anlamda daha üstün değil mi?
Evet daha üstün. Ancak 1080 ti alacağınız monitör nasıl olacak? Monitör için ne kadar bütçeniz var?
Eğer bütçeniz en az 2k bit monitöre yetmiyorsa 1080 alıp artan parayı monitöre harcamada yarar vardır.

Evet daha üstün. Ancak 1080 ti alacağınız monitör nasıl olacak? Monitör için ne kadar bütçeniz var?
Eğer bütçeniz en az 2k bit monitöre yetmiyorsa 1080 alıp artan parayı monitöre harcamada yarar vardır.
2k 144Hz monitör alıcam hocam.

Evet ancak fazladan bir servet ödeyecek kadar değil. Burada herkes sana mantıklı seçimi yaptırmak için uğraşıyor, kişisel bir çıkarı yok.
Yok o anlamda bir sorunum yok anlıyorum sizleri ancak az da istiyorum ki sizde beni anlayın daha doğrusu ben kendimi anlatabileyim sizlere.

2k 144Hz monitör alıcam hocam.
Hocam paranız varsa 1080 ti almakta fayda var. Tabi bunu diper bileşenlerden kısmadan yapmanızda fayda var çünkü 1070 bile 2k için iyi bir kartken 1080 2k 144hz ye yetecektir. Demek istediğim 1080 de 2k için yeterlidir. İstersenix başka bileşenleri yükseltebilirsiniz.

2K için 8 GB VRAM yeterli, buna emin ol. Artan parayı diğer bileşenlere ve monitöre bas.
Benim derdim benim gördüğüm değil benim şu an kullandığım şu an harflerine basarak sizinle iletişim kurmamı sağlayan Casper Nirvana C500'ün ekranı bile benim için çok çok yeterli bir çözünürlük (1366*768). Yani ben kendim görmek istemiyorum ekran kartımın oyun ve PC performansı yüksek olmasını istiyorum.

Benim derdim benim gördüğüm değil benim şu an kullandığım şu an harflerine basarak sizinle iletişim kurmamı sağlayan Casper Nirvana C500'ün ekranı bile benim için çok çok yeterli bir çözünürlük (1366*768). Yani ben kendim görmek istemiyorum ekran kartımın oyun ve PC performansı yüksek olmasını istiyorum.
Hocam şöyle bir şey var. Monitörünüzün tazeleme hızı 144hz olduğundan algılayabileceğiz değer en fazla 144 fpstir. 1080 de 2k da size 144 fps verir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı