7500F 80 derece sıcaklığı normal mi?

Iboh

Decapat
Daha fazla  
eFootball 2021 oynarken işlemcim 80 derece gördü uzun süreler bu sıcaklıkta oyun oynamak işlemciye zarar verir mi?
Hava 29 derece.
İşlemcim kule tipi fakat çok kaliteli bir şey değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macun kurumuş olabilir hocam sistem eskidi ise, kule tipinin ne kadar kalitesiz olduğuna bağlı da değişebilir. Çok yüksel değil ama biraz yüksek gibi 95 derece olduğunda sistem kendini kapatır 90 derece falan artık kötüdür kısaca.

Termal macun kurumuş olabilir hocam sistem eskidi ise, kule tipinin ne kadar kalitesiz olduğuna bağlı da değişebilir. Çok yüksel değil ama biraz yüksek gibi 95 derece olduğunda sistem kendini kapatır 90 derece falan artık kötüdür kısaca.

Termal macunu yeni değiştirdim de çok kaliteli bir marka değil hatta hiç değil 100 liraya mı ne almıştım :D yakın zamanda kaliteli bir termal macun almayı düşünüyorum öneriniz var mıdır bu konuda?

eFootball 2021 oynarken işlemcim 80 derece gördü uzun süreler bu sıcaklıkta oyun oynamak işlemciye zarar verir mi?
Hava 29 derece.
İşlemcim kule tipi fakat çok kaliteli bir şey değil.

Oyun oynarken sorun olmaz ama bütçen varsa daha iyi bir kule tipi alabilirsin.

Termal macunu yeni değiştirdim de çok kaliteli bir marka değil hatta hiç değil 100 liraya mı ne almıştım :D yakın zamanda kaliteli bir termal macun almayı düşünüyorum öneriniz var mıdır bu konuda?

Mümkünse bir de kule tipi önerebilir misiniz?

Tjmax 95 derece. Bir şey olmaz. Yaz aylarında normal bir tık. Kasa nedir? Benim 8400F Thermalright Peerless Assasin ile 60-65 arası.

Thermaltake S200 tg kullanıyorum

Öneri için teşekkürler. En kısa sürede satın alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı