Gamepower kasayı değiştirerek ve 32 gb ram yaparak alabilirsiniz. Güzel sistem.2-3 haftadır tartışmadayım. Sizce nasıl? En son forum olarak buna karar verdik, size de danışmak istedim. Varsa ekliyeceğiniz veya şunu alma bunu al dediğiniz fiyat farkı çok olmadan önerirsiniz hoş olur. Ayrı olarak Cooler Master Hiper 411 soğutucu ve Gamepower'ın Flex 4x120'lik kasası var 750W'lık Bronze bir PSU ile. Önerinizi bekliyorum. Yorumlarınızıda iyiyse iyi deyin de alıvereyim
2-3 haftadır tartışmadayım. Sizce nasıl? En son forum olarak buna karar verdik, size de danışmak istedim. Varsa ekliyeceğiniz veya şunu alma bunu al dediğiniz fiyat farkı çok olmadan önerirsiniz hoş olur. Ayrı olarak Cooler Master Hiper 411 soğutucu ve Gamepower'ın Flex 4x120'lik kasası var 750W'lık Bronze bir PSU ile. Önerinizi bekliyorum. Yorumlarınızıda iyiyse iyi deyin de alıvereyim
2-3 haftadır tartışmadayım. Sizce nasıl? En son forum olarak buna karar verdik, size de danışmak istedim. Varsa ekliyeceğiniz veya şunu alma bunu al dediğiniz fiyat farkı çok olmadan önerirsiniz hoş olur. Ayrı olarak Cooler Master Hiper 411 soğutucu ve Gamepower'ın Flex 4x120'lik kasası var 750W'lık Bronze bir PSU ile. Önerinizi bekliyorum. Yorumlarınızıda iyiyse iyi deyin de alıvereyim
Anakartan uzak duymanızı tavsiye ederim ve mümkünse Patriot değil de daha iyi bebekler tercih edebilirsiniz <3
Tek sıkıntı kasa içerisinde PSU oluyor bu hazır sistemlerde onun dışında bir problem yok. Patriot ram iyi ondan bahsediyorsanız ekstra.Kendi tavsiyem PC toplansın tekrardan çünkü bazı parçalar ciddi sıkıntılı.
Tek sıkıntı kasa içerisinde PSU oluyor bu hazır sistemlerde onun dışında bir problem yok. Patriot RAM iyi ondan bahsediyorsanız ekstra.
Tek sıkıntı kasa içerisinde PSU oluyor bu hazır sistemlerde onun dışında bir problem yok. Patriot RAM iyi ondan bahsediyorsanız ekstra.
Patriot G.Skill Kingston kadar iyi bir marka olmadığı için kendimce iyi değil her zaman en düzgün tercih edip öneririm.
Anakart colurful?