7500F - 9060XT sistem nasıldır?

FroZe35

Picopat
Daha fazla  
2-3 haftadır tartışmadayım. Sizce nasıl? En son forum olarak buna karar verdik, size de danışmak istedim. Varsa ekliyeceğiniz veya şunu alma bunu al dediğiniz fiyat farkı çok olmadan önerirsiniz hoş olur. Ayrı olarak Cooler Master Hiper 411 soğutucu ve Gamepower'ın Flex 4x120'lik kasası var 750W'lık Bronze bir PSU ile. Önerinizi bekliyorum. Yorumlarınızıda iyiyse iyi deyin de alıvereyim 🤣

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250805_032849.jpg
    Screenshot_20250805_032849.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 212
Son düzenleyen: Moderatör:
2-3 haftadır tartışmadayım. Sizce nasıl? En son forum olarak buna karar verdik, size de danışmak istedim. Varsa ekliyeceğiniz veya şunu alma bunu al dediğiniz fiyat farkı çok olmadan önerirsiniz hoş olur. Ayrı olarak Cooler Master Hiper 411 soğutucu ve Gamepower'ın Flex 4x120'lik kasası var 750W'lık Bronze bir PSU ile. Önerinizi bekliyorum. Yorumlarınızıda iyiyse iyi deyin de alıvereyim 🤣
Gamepower kasayı değiştirerek ve 32 gb ram yaparak alabilirsiniz. Güzel sistem.

Bütçen varsa kesinlikle kasayı değistir ve seçeneklerde varsa B650 serisi bir anakart secebilirsin. Onun dışında gayet iyi bir sistem.

Anakartan uzak duymanızı tavsiye ederim ve mümkünse Patriot değil de daha iyi bebekler tercih edebilirsiniz <3

Güzel genel olarak fakat psuyu en azından giriş seviye seçmekte fayda var. Bahsettiğiniz muhtemelen fason bir PSU. Ha çok tehlikeli kesin patlar demek de yanlış olur. Kendim 3 senedir benzer bir PSU kullanıyorum hiçbişey olmadı. Link bırakırsanız seçeneklere bakabiliriz.

Ram'i başlangıçta yapabiliyorsanız 32GB yapmanızda fayda var, yapamıyorsanız aynı ramden bir tane daha alırsınız.

Anakartan uzak duymanızı tavsiye ederim ve mümkünse Patriot değil de daha iyi bebekler tercih edebilirsiniz <3

Patriot genel olarak güzel bir model. Sadece kronik olduğunu düşünüyoruz. Bazı kişilerde hata veriyorlar.

Tek sıkıntı kasa içerisinde PSU oluyor bu hazır sistemlerde onun dışında bir problem yok. Patriot RAM iyi ondan bahsediyorsanız ekstra.

Patriot G.Skill Kingston kadar iyi bir marka olmadığı için kendimce iyi değil her zaman en düzgün tercih edip öneririm.

Tek sıkıntı kasa içerisinde PSU oluyor bu hazır sistemlerde onun dışında bir problem yok. Patriot RAM iyi ondan bahsediyorsanız ekstra.

Anakart colurful?

Patriot G.Skill Kingston kadar iyi bir marka olmadığı için kendimce iyi değil her zaman en düzgün tercih edip öneririm.

Anakart colurful?

Patriot'un içinde Hynix bellekler var. Kötü bir model değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı