7500F - 9060XT sistem nasıldır?

ECO PRO Bu kasada anakartı b650, ram 32 gb 6000 mhz, ssd 1 tb yaparsanız total 39.952₺ yapıyor, monitör ve diğer ekimpanlar bedavaya gelmiş oluyor. Kasayı alın monitörü ister özelleştirip kullanın ister satın, diğer ekimpanlar da aynı şekilde ister satın ister kullanın. Şuanda çok mantıklı bir kasa.

M

Evet mantıklı içime sinmeyen 1 2 şey vardı ama öncekinden iyi örnek olarak BIOSTAR'ı bilmiyorum düzgün müdür hiç araştırmadım ve Aigo'yu ilk defa gördüm kasasını görüyordumda PSU sunu bilmiyorum.

Hocam yapacak bir şey yok. Burada zaruri olanlar en azından PSU değişmesi olacaktır.

Aiogo kasa ve psu iyidir, biostar da piyasada bilinen bir marka. Bence sistem genel olarak dengeli ve uyumlu. İsterseniz monitörü 2k curved yapıp alabilirsiniz 41 küsür oluyor. Bir de 9060 xt dışında düşündüğünüz kart var mı?

Bence bütçesi 35k çünkü bakıldığında bütçe 40k olsaydı (monitörü vs saymıyorum) düzgün olabilirdim ama örnek vereyim monitör alacaksa ve 35klık bir PC bakıyorsa sizin dediğinizi alması daha mantıklı hem monitör almamış olur dediğiniz gibi bedava olur ve öncekinden daha iyi bir PC olur.

PSU'nun iyi olduğunu nereden biliyorsun hocam?

Boş ver markayı hocam. Model bazlı bakın çünkü her markanın vasat PSU'su var. OEM üretici değişkenlik gösterebiliyor kurulan platform kalitesi değişebiliyor iç bileşen vs.

Dediğin doğru ama kendim alacak olsam 1 Seasonic 2 FSP diye başlarım bütçem yetmiyorsa diğer markalara bakarım :/

PSU'nun iyi olduğunu nereden biliyorsun hocam?
Avrupa standartlarına üretim tesisi olan yaklaşık 35 yıllık, birçok firmaya da üretim yapan bir marka. Ayrıca GP750 model kullanılıyor, OVP, UVP, OCP, OPP, OTP, SCP korumaları mevcut. Köklü ve genel itibariyle sorunsuz ürünler üreten bir markadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…