7500F - 9060XT sistem nasıldır?

Bana son olarak birşeyler yapalım zamanınız var ise konuşalım halledelim bu işin içinden çıkalım parça araştıra araştıra daha iyisini bula bula bu toplama işinde de çok bilgi edindim çıkalım şu işten ben 8gblık 5060 bakıyordum şimdi neler bakıyorum

Sıfır olsun hocam uğraşmayalım 2.el ile
Sıfırı neyse o zaten hocam benim kendi ilanım. Siz bekleyin bence birkaç gün daha YouTube ' da sistemler yayınlanıyor veya 30 Ağustos var önümüzde, belki firmalar birşey yapabilirler. Şuan bu piyasada sizin bütçenize uygun fiyatını hakeden bir sistem bulamadım ben o attığım GameGaraj dışında.

Hocam şunu ekleyeyim ben bu sistemin biraz yani 3 ay sonra falan alıcam pata biriktirip

8 GB kart 5090 olsa önermem hocam, şuan benim B580 ile The Last Of Us, God Of War Ragnarok vb. oyunlar 8 GB üstü VRAM harcıyor. Hiç bakmayın bile bence 8 GB kart.

Hocam şunu ekleyeyim ben bu sistemin biraz yani 3 ay sonra falan alıcam pata biriktirip
E daha iyi hocam o zaman çok sistem düşer ama hangisini yakalayabilirsiniz bilemiyorum. Denk gelirse kartla vs kasayı alın, diğer parçaları sonra halledersiniz.

8 GB kart 5090 olsa önermem hocam, şuan benim B580 ile The Last Of Us, God Of War Ragnarok vb. oyunlar 8 GB üstü VRAM harcıyor. Hiç bakmayın bile bence 8 GB kart.
Zaten 1 arkadaşda öle dedi de bütçeyi yükselttim ama dediğim gibi 2gblık bir kart ile 10 yıl yürüdüm gram da hata vermiyordu fps oyunlarda 100fen yukarı fps veriyordu

E daha iyi hocam o zaman çok sistem düşer ama hangisini yakalayabilirsiniz bilemiyorum. Denk gelirse kartla vs kasayı alın, diğer parçaları sonra halledersiniz.
Hocam tek alıcam direk hazır herşryi alıcam

Bu arada gamegaraj ile 1 arkadaş sorun yaşamış tercih etmiyorum destekleri çok kötüymüş

Sıkıntı yok ya sabah olsa saatlerce konuşuruz sıkıntı yok severim ben PC konuşmayı (hastayım ayrıca kusura bakmayın)
Estağfurullah biraz daha konuşursak seviyesinde uzman olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…