7500F - 9060XT sistem nasıldır?

Hocam attığım sistem ile sizin topladığınız 3 aşağı 5 yukarı aynı. Üstüne monitör ve kaliteli olmasa da ekipmanlar veriyor. En azından onları kullanabilir veya satabilirsiniz yani hiçbir zararınız olmuyor bu durumda. Aksine kâr saglıyorsunuz.
Hocam ekipmansız fiyat verebilirler mi acaba aynı yükseltmeli bu attığında yaparsam gene yakın fiyat oluyor hocam

@NAVEAX @roxy1881 @yusuf7878 @940177
Arkadaşlar etiket için özürdilerim hakkım kalmasım diye atıyorum .çünkü 1 saatlik mute yedim nokta ve virgül kullanmadım diye .hakkınızı helal edin . Attığınız bütün yorumları tek tek okudum.hepinizr ilginiz için teşekkürlerimi sunarım .Asıl konumuza dönelim attığınız bütün yorumları okuyarak şöyle 1 değişiklik yaptım bence son derece mükemmel oldu . Bütçe kısıtlı olduğu için büyük bir upgrade yapamıyorum anlayışla karşılayın bütün mesajlarınız için tekrar teşekkürlerimi sunar ve özür dilerim burda 10 dan fazla adam mazur bırakıldı yönetim adına tekrardan özür diliyorum son fotoğrafları atıyorum herkesten bu ilgiyi tekrar bekliyorum ❤️
Evet güzel sistem olmuş. Daha bütçe varsa 32 gb ram yapmanı öneririm.

Doğrudur illa ki hocam, fakat çok detaylı bilmesem de benzer değerlerde hepsi aynı modül zaten. Sorun modülden dolayıdır diye düşünüyorum patriottan dolayı değildir herhalde.
Hynix kullanıyor Patriot bildiğim kadarıyla + bir arkadaş söylemişti ama G.Skill ve Kingston Samsung kullanıyor.
Şimdi baktım cl40 seçmişim g skilli görünce seçtim hemen 🤣 nabalım sizce xpg ve lancer larda var

Hynix kullanıyor Patriot bildiğim kadarıyla + bir arkadaş söylemişti ama G.Skill ve Kingston Samsung kullanıyor.
Evet bahsettiğimiz gecikmeler sadece Hynix modüllerde mevcut. Samsung ve micron modüller genelde daha yüksek gecikmelerden anlaşılabiliyor. Ben olsam yine de Patriot tercih ederdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı