7500F - 9060XT sistem nasıldır?

Evet olay orada bence zaten monitör yeni bir marka sanırım, bedavaya geliyor neredeyse diğer ekipmanlar dahil. Siz 40k gözden çıkardıysanız biraz daha verin https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14600kf-rtx-5070-z790-1tb-m-2-16gb-ddr5-raam.html bu sistemi alın, en azından verdiğiniz paraya değsin.

10k daha üstüne koyulacak sa dediğin gibi 7800x3D ile kafa kafaya olan bir işlemci PC seçmek mantıklı ama o kadar bütçe yoktur tahminimce.

Bak hayatında yapacağın en iyi seçim o olur. PC konusunda. 64 GB keyfi yapıyorum mesela ben şu an.
Hocam diğer arkadaşların tekrar etiketleyip rahatsız etmeyelim gören görsün şöyle bir şey belirleteyim bunu 11 yaşında kardeşim kullanacak ve e spor katılmayacak benim kendi pcm 2gblık amd radeon r7 200 ve 3450 i5 ile 10 yılım geçti şükürler olsun 1 hata bile vermedi yani şuan alacağım bu pc çağ atlama gibi olacak lütfen yükseltip durmayın 11 yaşındaki çoçuk için alıyoruz oyun oynayacak ödev yapacak tamam uzun vade bakıyorsunuz ama çok yüseklttiniz gibime geldi zaten bütçe 27 idi falandı 40 yaptı 2x olacak bu bütçede artık 1 karar verelim diyorum

16 16 duel yapsam aslında tadından yenmez ama dediğim gibi bütçe 2 katı olacak gibi yapmayın artık durunnnn 🤣🤣

16 GB RAM yeni çıkan triple A oyunlarında yetersiz kalıyor. 32 GB RAM yapman geleceğe yatırım olur. Yapamazsan da birkaç ay sonra anakartina bir tane daha 16 GB RAM takviyesi yapmanı öneririm. Kardeşin sadece CS2, Valorant gibi oyunlar oynayacaksa 16 GB RAM alabilirsin.

Bu kadar çıkamam 30 dan 40 a geldik zar zor
Hocam o halde ben tekrar 30 bandına inmenizi tavsiye ediyorum, yaptığınız sistem güzel fakat o fiyata o sistemi almanızı gerçekten tavsiye etmiyorum. Yani hiçbir mantık, hiçbir avantaj yok tek tek toplasanız istediğiniz parçaları alır belki daha ucuza bile toplarsınız. Öneren arkadaşlar varsa sebebini söylesin bizde bilelim. https://shbd.io/s/og3AOtir bu ilana da bakabilirsiniz düşünürseniz, benim ilanım sıfır ayarında bir sistem. Fiyatı da elimden geldiğince uygun tuttum. Ekipman vs. derdiniz de olmaz. Fakat illa sıfır olsun kutuyu ben açayım derseniz biraz bekleyin size başka bir sistem bulalım. Ben kendi parammış gibi düşünüyorum o fiyata o sistemi almazdım hocam.

Hocam diğer arkadaşların tekrar etiketleyip rahatsız etmeyelim gören görsün şöyle bir şey belirleteyim bunu 11 yaşında kardeşim kullanacak ve e-spor katılmayacak benim kendi bilgisayarım 2 GB'lık AMD Radeon R7 200 ve 3450 i5 ile 10 yılım geçti şükürler olsun 1 hata bile vermedi yani şu an alacağım bu PC çağ atlama gibi olacak lütfen yükseltip durmayın 11 yaşındaki çocuk için alıyoruz oyun oynayacak ödev yapacak tamam uzun vade bakıyorsunuz ama çok yüseklttiniz gibime geldi zaten bütçe 27 idi falandı 40 yaptı 2X olacak bu bütçede artık 1 karar verelim diyorum.

Doğru diyorsunuz sizde zorlamaya gerek yok zamanı gelince upgrade yaparsınız artık <3

Tek isteğim bana 4 5 ay veya 1 yıl sonra abi bu pc bozuldu bu parçası bozuldu diyip veya bu oyunda düşük fps alıyorum(genelde düşük oyunlar oynar zaten) diyip gelmesin uzun vafe dayanıklı bir şry alıyoruz o yüzden amd ekran kartı oyınlat için de ryzen tercih ettim

10k daha üstüne koyulacak sa dediğin gibi 7800x3D ile kafa kafaya olan bir işlemci PC seçmek mantıklı ama o kadar bütçe yoktur tahminimce.
Evet bu sefer iş şeye dönüyor, 10k daha koyayım şu olsun bu olsun derken çıkılmıyor işin içinden. Bence 40 bandına çıkması bile hata. Bütçe ve ihtiyaçlara göre hareket edip mantıklı karar vermek daha önemli.

Hocam o halde ben tekrar 30 bandına inmenizi tavsiye ediyorum, yaptığınız sistem güzel fakat o fiyata o sistemi almanızı gerçekten tavsiye etmiyorum. Yani hiçbir mantık, hiçbir avantaj yok tek tek toplasanız istediğiniz parçaları alır belki daha ucuza bile toplarsınız. Öneren arkadaşlar varsa sebebini söylesin bizde bilelim. https://shbd.io/s/og3AOtir bu ilana da bakabilirsiniz düşünürseniz, benim ilanım sıfır ayarında bir sistem. Fiyatı da elimden geldiğince uygun tuttum. Ekipman vs. derdiniz de olmaz. Fakat illa sıfır olsun kutuyu ben açayım derseniz biraz bekleyin size başka bir sistem bulalım. Ben kendi parammış gibi düşünüyorum o fiyata o sistemi almazdım hocam.
Sıfır olsun hocam uğraşmayalım 2.el ile

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı