7500F - 9060XT sistem nasıldır?

Anlıyorum fakat 38'in üstü gelmez.

Dediğim gibi ana bütçem 28 idi.

Fenix Gold'u üstte bende attım hocam o iyi gibi duruyor ama, herkes Patriot'u övüyor amma sen yaklaşmıyorsun G.Skill aldım adam patriota dön diyor.

Tabii aldığım kötü 1 GS isi ondan dedi hak geçmesin 2 3 aya ne olur sence fiyat ve stok durumu yeni PC'ler gelir mi ucuzlar mı?

H610 anakartlar nasıl sence hocam kötü diye duydum b segment daha iyş değil mi?

Dediğim gibi 11 yaşında çocuk oynayacak zaten PC iyi işlemci orta seviye ve bence ekran kartı güzel yeter yani açmayacağı oyun olmaz diye düşünüyorum ve zaten çocuk da Basic ana oyunları oynar benım ıcın dayanıklı olsun yeter çünkü performans konusunu işlemci ve ekran kartını güzel seçerek hallettik zaten.

Sence 7500F veya 600 mü yoksa 14400F mi ben karşılaştırmasını izledim 5 6 FPS bazen yok bile ama Intel daha dayanıklı diye biliyorum şahsen Intel kullandığım ıcın.

Gaming gen de 9060 stoğu yok hocam bende öyle dıyor.

H serisi kötü ve yakılacak parçalar ağır gelir b serisi en mantıklısı ve atıklarım düzgün bir de onun dışında çok zor yani.

Ve belirsiz şu anda piyasa yeni parçalar çıktıktan sonra beli olur her şey.

H serisi kötü ve yakılacak parçalar ağır gelir b serisi en mantıklısı ve atıklarım düzgün bir de onun dışında çok zor yani.

Ve belirsiz şu anda piyasa yeni parçalar çıktıktan sonra beli olur her şey.
Ne dediniz şu fotoya

Rami xpg lancer 5.2 cl38 2x8 yaptım
Anakartı b650m r Asus prime yaptım

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250808_155642_Chrome.jpg
    Screenshot_20250808_155642_Chrome.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
RAM anakart PSU ben öneremem SSD kabul edilebilir belki duruma göre. Zaten onlar iyi olduğu zaman düzgün seçildiğinde 38 4ü çıkıyor.
Hocam xpg lancer cl38 seçtim ve anakartı Asus b650mr Asus seçtim iyi değil mi
Psuyuda değiştiririz basit o elimde psu var ama hangi marka bilmiyorum
Aynı ssdyı sizin attığınız sistemde de var hocam

@NAVEAX
Hocam sizide davet ettim kusura bakmayın
Şöyle gaminggen itopya game garaj baktım hepsi 38 36 falan dolaşıyor 7500f 9060 16gblıklar itopyada kaliteli yan ürünler var yani burda konuştuğumuz gskıll wdler patriotlsr var zaten incehesapda yaptığımız upgradeler ile aynı fiyat aynı ürün oluyor gaminggen de pek stok göremedim istediğimiz gibi tabi işlemci 7500 7600 bakıyorum.Gamegaraj da binevi aynı bütün sitelerde aynı fiyat az buz oynar işte benim kafamda kalan bu sistemin en an 2 3 ay sonra alırım 2 3 ay sonra ne olur fiyat artarmı düşer mi siteler yeni hazır sistemler çıkarır mı ne zaman çıkarır güzel olur mu falan filan bende intel işlemci kullanıyorum sıkıntısını görmedim şükürler olsun eğer 14400f diyorsanız ona bakalım ben oyun performansı daha iyi olur diye amd seçtim işlemcide sizce nasıl 2si birebir mi hangisi daha iyi 14400f ve 7500f veya 7600 için diyorum

Amd oyun performansı iyi ama uzun dayanmaz diyorsanız intel bakalım çünkü dayanıklılık dahs önemli bence fps max 30 40 oynar diye düşünüyorum 2 si arasında
Şuan piyasadaki fiyatlar tahminimce sene sonuna kadar benzer seyirde olur. FPS olarak kimi oyunda 14400F önde oluyor kimi oyunda 7500F. 30-40 oynamaz oyundan oyuna 5-10 oynar.

Bu değişiklikleri yaptım çünkü başka değişiklik yok hocam 1 2 tane var en iyileri bunlar yoksa bende isterim Kingston gibi ramler seçmeyi anakartı Asus yaptım b650mr ssddw de seçenek yok hocam başka stok yok sanırım nasıl oluyor bilmiyorum

Şuan piyasadaki fiyatlar tahminimce sene sonuna kadar benzer seyirde olur. FPS olarak kimi oyunda 14400F önde oluyor kimi oyunda 7500F. 30-40 oynamaz oyundan oyuna 5-10 oynar.
Evet hangi kafayla 30 yazdıysam üstte düzelttim zaten aynı derecede 1 kart olup max 5 10 fps değişikliğini olacağını

Bu değişiklikleri yaptım çünkü başka değişiklik yok hocam 1 2 tane var en iyileri bunlar yoksa bende isterim Kingston gibi ramler seçmeyi anakartı Asus yaptım b650mr ssddw de seçenek yok hocam başka stok yok sanırım nasıl oluyor bilmiyorum

Evet hangi kafayla 30 yazdıysam üstte düzelttim zaten aynı derecede 1 kart olup max 5 10 fps değişikliğini olacağını
Bu kasadaki işlemciyi 7600 yapın, ramleri 2x16 yapın, sogutucu octagon c60 yapın. 38500 ₺ fiyatı oluyor. Güncel olarak en mantıklı ve düzgün olan bu Space 9060XT | AMD Ryzen 5 9600X | 16 GB DDR5 | Sapphire RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com fakat ben yinede gamegaraj sistemi öneriyorum, çünkü 38500 ödeme yapıp hemen hemen aynı sistemi alıyorsunuz, üstüne monitör ve ekipmanlar bedavaya geliyor.

Bu kasadaki işlemciyi 7600 yapın, ramleri 2x16 yapın, sogutucu octagon c60 yapın. 38500 ₺ fiyatı oluyor. Güncel olarak en mantıklı ve düzgün olan bu Space 9060XT | AMD Ryzen 5 9600X | 16 GB DDR5 | Sapphire RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com fakat ben yinede gamegaraj sistemi öneriyorum, çünkü 38500 ödeme yapıp hemen hemen aynı sistemi alıyorsunuz, üstüne monitör ve ekipmanlar bedavaya geliyor.
Hocam soğutucu yok ve eksikleri var dediğiniz sistem de ve dediğini değişiklikleri yaşayamam çünkü yok yapılmıyor stok yok sanırım

Bu kasadaki işlemciyi 7600 yapın, RAM'leri 2x16 yapın, sogutucu octagon C60 yapın. 38500 ₺ fiyatı oluyor. Güncel olarak en mantıklı ve düzgün olan bu Space 9060XT | AMD Ryzen 5 9600X | 16 GB DDR5 | Sapphire RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com fakat ben yine de GameGaraj sistemi öneriyorum, çünkü 38500 ödeme yapıp hemen hemen aynı sistemi alıyorsunuz, üstüne monitör ve ekipmanlar bedavaya geliyor.

Colorful anakart var :/ sıkıntılı anakart zaten Colorful düzgün bir marka değil?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı