7500F - 9060XT sistem nasıldır?

Akakçe'den alırsınız farklı siteden sıkıntı yok yani? Ama illa trend yoldan alacaksanız ona bir şey diyemem ama ekip maçlarda kendi şahsi fikrim değişmeli ama ben pek bilgili değişim o konularda ben high end i biliyorum tek ekipmanlar monitörde Low end.

Sığar diye düşünüyorum ortadan biraz büyük bir kasa o fiyatına göre güzel bence.

Ve hazır almaktan iyi gibi aynı fiyata istediğin parçayı seçebilmek çok güzel bir şey.

Hocam şimdi hazır sistem olsa parça kalitesi kötü olsa dicemvki 3 4 k daha koyalım tek tek toplayalım ama hazır sistemde özelleştirme yapıp zaten en iyi alabileceğimiz özelleştirmeyi aldık. El ile toplayınca ne olacak bilemedim aynı malzemeyi ha el ile ha direk hazır burada tek değişen ekran kartı markası sanırım. Bilmiyorum sırf onunu için tek tek toplanır mo şöyle sorayım bu incehesaba 9060XT başka marka asusdur gıga dır falan gelmiyor mu yoksa şu an stokda yok mu stokta yok geldiğinde gelecek ise bekleyelim.

Hocam şimdi hazır sistem olsa parça kalitesi kötü olsa dicemvki 3 4 k daha koyalım tek tek toplayalım ama hazır sistemde özelleştirme yapıp zaten en iyi alabileceğimiz özelleştirmeyi aldık. El ile toplayınca ne olacak bilemedim aynı malzemeyi ha el ile ha direk hazır burada tek değişen ekran kartı markası sanırım. Bilmiyorum sırf onunu için tek tek toplanır mo şöyle sorayım bu incehesaba 9060XT başka marka asusdur gıga dır falan gelmiyor mu yoksa şu an stokda yok mu stokta yok geldiğinde gelecek ise bekleyelim.

Rica et belki yardımcı olabilirler.

Bende sana ekipman bakayım çocuk için olur mu?

Hocam ben şu an sitede 4 tane 9060 görüyorum 2 ASUS 1 Power 1 de giga 1 tane ASUS Prime var diğerleri stoklar yok sence Trio diye önermiyor mu kasaya sığmaz diye.
Mesaj olarak sorunu belirttim 2 gündür dönen yok arayacağım şimdi

Atabilir misin link dire URL şeklinde bakayım beynim yandı.
Hocam yukarda siz de attınız girip özelleştir diyin ekran kartına basın zaten 2 3 tane abidik gubisik ekran kartı öneriyor

Mesaj olarak sorunu belirttim 2 gündür dönen yok arayacağım şimdi

Hocam yukarda siz de attınız girip özelleştir diyin ekran kartına basın zaten 2 3 tane abidik gubisik ekran kartı öneriyor
9060xt yazıyorum Asus prime in 1 tane triosu var stokta ama onu seçmeme izin vermiyor özelleştir diyince

Hocam Asus zaten yok şuan 1 tane bile 9060xt 16gb yok gibi gösteriyor özelleştirmede ama arama kısmına 9060xt aratıyorum. 1 tane Asus prime var diğerleri stoklar yok.

2 tane Asus 1 giga 1 power var hiçbirinde stok yok sadece bu var ama bunuda seçemiyorum özelleştirmeden

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250810_113424.jpg
    Screenshot_20250810_113424.jpg
    82,1 KB · Görüntüleme: 11
Hocam ASUS zaten yok şu an 1 tane bile 9060XT 16 GB yok gibi gösteriyor özelleştirmede ama arama kısmına 9060XT aratıyorum. 1 tane ASUS Prime var diğerleri stoklar yok.

2 tane ASUS 1 giga 1 Power var hiçbirinde stok yok sadece bu var ama bunu da seçemiyorum özelleştirmeden.

18k ASRock var.

Sapphire ile olanı al nediyim. Pes etim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı