7500F PBO ayar tavsiyesi

Bence yeterli hocam. Bir süre böyle kullanayım. Ofsetlere tekrar değer versem mavi ekran cart curt uğraştıracak gibi geliyor. Ofsetler belki bir tık daha iyi olabilirdi muhtemelen elimden bu kadar geldi. Hata alırsam tekrar yazarım. Her şey için teşekkürler @AceTeq

@AceTeq her şeyi kapattığım için PC'yi reset attım. Açılırken scanning and repairing Drive C yazıyordu. Olabilir deyip 3 5 kere daha test ettim hepsinde aynı yaptığımız işlemlerden olabilir mi?

Son düzenleme:

Sistem çok fazla beklenmedik şekilde kapandığı için Windows otomatik onarıma geçmiştir, sıkıntı yok. Önemli olan bundan sonra bir sorun yaşamamanız.

Güle güle kullanın.

Sistem çok fazla beklenmedik şekilde kapandığı için Windows otomatik onarıma geçmiştir, sıkıntı yok. Önemli olan bundan sonra bir sorun yaşamamanız.

Güle güle kullanın.

Hocam düzelir belki falan diye 1-2 şey yapmama rağmen hala Windows açılışında scanning and repairing Drive C dönüp duruyor ve bu da açılışı çok geciktiriyor. Acaba BIOS'ta yanlış bir disk ayarı falan mı tıkladım bu kısım doğru mu bir bakar mısınız?

Eskiden hatırladığım orada sadece Adata Legend gözüküyor idi.a

Dosya Ekleri

• ssd.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 38
O nedir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…