7500F PBO ayar tavsiyesi

@AceTeq Selamlar tekrardan, stabil değerleri bulmuş ve sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Tüm ayarlari BIOS'a save almıştım format atmak zorunda kalınca bütün değerlerim gitti. Buraya atıp y-cruncher de hata almadim diye attığım son mesajda ki değerlerle deneme yapıyorum ve Core'larda hata alıyorum normal mi?
2. olarakta y-crunher de atiyorum Core 8 de ya da 9 da sorun var dediğinde benim per Core da ki 6 birimin hepsine -1 vere vere deniyorum yanlış mi düşünüyorum. 🫡

Son düzenleme:
@AceTeq Selamlar tekrardan, stabil değerleri bulmuş ve sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Tüm ayarlari BIOS'a save almıştım format atmak zorunda kalınca bütün değerlerim gitti. Buraya atıp y-cruncher de hata almadim diye attığım son mesajda ki değerlerle deneme yapıyorum ve Core'larda hata alıyorum normal mi?
2. olarakta y-crunher de atiyorum Core 8 de ya da 9 da sorun var dediğinde benim per Core da ki 6 birimin hepsine -1 vere vere deniyorum yanlış mi düşünüyorum. 🫡

7500F'te nasıl Core 8-9 oluyor? İzlekleri mi sayıyorsun?

Dosya Ekleri

• core8.png
    core8.png
    169,8 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Hayir hocam y-crunher de hata veriyor Core 8 falan yazıyor bende bütün perlere -1 veriyorum.

Eve geçip test yaptığımda hatayı ileteyim.

Hocam hata bu.

Tamam izlekleri de sayıyor, 8. izlek 4. çekirdeğe denk geliyor. Onun ofsetini ayarlamaya çalış sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı