7500F PBO ayar tavsiyesi

Dosya Ekleri

• per35.png
    2,1 MB · Görüntüleme: 104
  • per40.png
    2,1 MB · Görüntüleme: 68
  • per40hata.png
    27,3 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:
@Abstrack99 başta ben denetmiştim, tekar ettirmene gerek yok. @Kripoli 26 işlemci için yeterli, skoru da yüksek. 26'dayken bana hw ınfo verisi paylaşır mısın? Per Core yapmak istiyorsan epey zaman harcamak gerek.

Amacım en iyi performans ile oyun oynamak genelde yükse Hz monitör ile işlemci odaklı oyunlar oynuyorum.
All Core negative 26 değeri hocam.

Eğer ki per Core deneyelim fark olur diyorsanız vaktiniz var ise deneyebiliriz. Denemeye gerek yok derseniz siz bilirsiniz.

Dosya Ekleri

• allcore26.png
    2,1 MB · Görüntüleme: 146
Son düzenleme:

Deneyelim bakalım, OCCT ile ağır yüke sokup maksimum sıcaklığı paylaşır mısınız? 15k puan alırız gibi.

Deneyelim bakalım, OCCT ile ağır yüke sokup maksimum sıcaklığı paylaşır mısınız? 15k puan alırız gibi.

Hocam bu mu oluyor bu programı da bilmiyorum.

Bu test bu şekilde hocam.

Dosya Ekleri

• {3E5F92D8-1E17-4373-A23F-EC3D514B9D22}.png
    77,8 KB · Görüntüleme: 143
  • {AE4140C0-DE4F-4F92-95B4-E2A2F0F6D76F}.png
    176,1 KB · Görüntüleme: 164
Son düzenleme:
Hocam bu mu oluyor bu programı da bilmiyorum.

Bu test bu şekilde hocam.

2 dk'da 70 derece olmuş, uzun testte 75 derece olarak hesaplasak güzel değer.

Paylaştığım programı herhangi bir sabit diskin içine direkt olarak atın ve RunCycler dosyasını yönetici olarak çalıştırın.

Hata alana kadar test devam etsin. 1.5 saat boyunca hata olmazsa farklı presetler ile tekrar değerlendirme yaparız.

Bunlardan önce BIOS'a tekrar girip, PPT: 105, TDC: 70, EDC: 90 girin. Termal Throttle Limit manuel yapıp 75 girelim.

Son düzenleme:

Hocam bir de uzun test yapayım dedim 5. dakikada mavi ekran aldım 72-73 derece falandı ama halen.
Dediklerinizi yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…