7500F PBO ayar tavsiyesi

Dosya Ekleri

• s24.png
    s24.png
    2,1 MB · Görüntüleme: 216
  • s26.png
    s26.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 161
  • s28.png
    s28.png
    2,1 MB · Görüntüleme: 207
Hocam selamlar iyi akşamlar.
Hw info programını indirdim ve dediğiniz değerler burası mı oluyor.

Eki Görüntüle 2424739

Multi Core testinde anında yeniden oynatma ile kayıt alıp YouTube'a yükledim hocam. Yanlış yapmamışımdır umarım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1.250 volt ile 5.4 GHZ saat hızına çıkabilir, belki daha fazla. Kademeli olarak saat hızını artırıp orantılı şekilde voltajı artırabilirsiniz isterseniz.

Eğri iyileştirici ile şu an sıcaklık değerleri nasıl?

hocam dediğiniz olay tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum ama ya 26 yada 28 de aldığım bir ss di hwinfo tam anlamadığım için buradan bakmıştım. kafi diyorsanız burada bırakabilirim denemek istersek deneyebiliriz.

Dosya Ekleri

• scklk.png
    scklk.png
    842,9 KB · Görüntüleme: 234
hocam dediğiniz olay tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum ama ya 26 yada 28 de aldığım bir ss di hwinfo tam anlamadığım için buradan bakmıştım. kafi diyorsanız burada bırakabilirim denemek istersek deneyebiliriz.
HWInfo ile değerlere bakarsanız daha iyi olur.

Hem işlemcinin hem de soğutmanın performansını görmüş oluruz.

Bakmam gereken yeri tam olarak bilemiyorum o kadar bilgim yok kusura bakmayın sizleri çok uğraştırıyorum. Eğer ekteki yer ise buradan sizlere görüntü atabilirim ya da eklemem gereken bir kısım var ise söyler iseniz eklerim teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1739657497916.png
    1739657497916.png
    85,1 KB · Görüntüleme: 231
All Core Curve Optimizer 20 hali hocam bu şekilde YouTube yükledim kayıt alarak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

All Core Curve Optimizer 20 hali hocam bu şekilde YouTube yükledim kayıt alarak.

BIOS'ta işlemci ile ilgili yaptığınız tüm değişiklikleri sıfırlayıp sadece eğri iyileştirici ile her bir çekirdeğe kademeli olarak negatif 20, 25, 30 yazarak dener misiniz?

Negatif -20 ile 70 derece 80W kullanım fena değil ama daha iyi olabilir.

Eğri iyileştirici neresi oluyor hocam all Core Curve Optimizer kısmı mı?

BIOS'ta işlemci ile ilgili yaptığınız tüm değişiklikleri sıfırlayıp sadece eğri iyileştirici ile her bir çekirdeğe kademeli olarak negatif 20, 25, 30 yazarak dener misiniz?

Negatif -20 ile 70 derece 80W kullanım fena değil ama daha iyi olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı