7500F RX 7700 XT sistemin RDR2 performansı düşük

İşletim sistemi
Windows 11
Hocam şükür ki drop girmiyor o da olsa iyice dert edeceğim de sadece FPS düşüyor.

Hocam kafanız takılacak bir şey değil. Saint denis çok kalabalık ve şehir olduğu için düşmesi çok normal. Yani sorun yok. Canınızı sıkmayın. Ben de biliyorum yaşadığınız hissi. Kafanızdan çıkmıyor. Fakat normal bir değer bu yani. Şüpheniz varsa PC'yi taratın bir şey çıkmazsa oturun çayınızı için. İyi bayramlar tekrardan hocam.

Hocam şükür ki drop girmiyor o da olsa iyice dert edeceğim de sadece FPS düşüyor. Ve tekrardan iyi bayramlar😀

Sistemin çok sağlam zaten. Kimse giremez kolay kolay😀😀

Hocam kafanız takılacak bir şey değil. Saint denis çok kalabalık ve şehir olduğu için düşmesi çok normal. Yani sorun yok. Canınızı sıkmayın. Ben de biliyorum yaşadığınız hissi. Kafanızdan çıkmıyor. Fakat normal bir değer bu yani. Şüpheniz varsa PC'yi taratın bir şey çıkmazsa oturun çayınızı için. İyi bayramlar tekrardan hocam.

Tamamdır hocam iyi akşamlar çok teşekkür ediyorum kralsınız😁

Tamamdır hocam iyi akşamlar çok teşekkür ediyorum kralsınız😁

1-)Kaspersky ile taratın arkadaşın dediği gibi.

2-) YouTube İngilizce Red Dead Redemption 2 optimize ayarlar yazın en çok izlenen videolardan birini yapın.

3-)FSR dengeli ve kısık açın MSI Afterburner programı ile FPS'nize bakın.

4-) bilgisayara format atın ve driverları düzgün bir şekilde kurun.

Haklısınız hocam. Ben şu anki sistemle saint denisde bile 110'larda geziyorum. Bilgisayara herhangi bir yazılım mı yükledi acaba. Biliyorsunuz mınıng gibi kötü amaçlı yazılımlarda performansı büyük ölçüde düşürüyor. Kasperpsky ile taratsa iyi olurdu aslında.

Eğer sorun sadece saint denisde düşmesi ise normal. Çünkü çok kalabalık ve bina olduğu için kartı zorlayan ve FPS düşüşüne sebep olan bir yer. Ama sizin sistem ile en az 90 alması gerektiğini düşünüyorum. Diğer ortamlarda 110 ise normaldir. Ama saint denisi kafaya taktıysanız takılacak bir şey yok. Birkaç ayarla 90 FPS yapabilirsiniz. Ayrıca bilgisayarınıza bilmediğiniz yazılımlar yüklediyseniz bu da fpsnizi(daha doğrusu bilgisayarınızı)çok büyük oranda etkiler. Kaspersky ile taratmanızı öneririm. Eğer normal alanlarda da FPS 60 ise kesinlikle bilgisayarı taratın. Veya optimize etmek için driverları kontrol edin. Benchmark testlerine sokun. O zaman sorun var mı yok mu anlarsınız. Eğer içiniz rahat değilse(bu hissi çok iyi bilirim)temiz kuruluma gidin en azında içiniz rahatlar. İyi bayramlar dilerim.

Hocam arkadaşın aldığı FPS normal değil o kart ile 2 k Ultra ayarlarda saint denizde 60 civarı alması lazım video linki bıraktım önceki mesajlarımda.

Linkini bıraktığım videoda RDR2 kısmını açın 2K Ultra yakın optimize ayarlarda aksiyon içinde daha doğrusu çatışmada 150 FPS'lerde.

Video link

Ha bir de videodaki sistemde 7500 F var sizin işlemcinizinden bir tık daha güçsüz 150 FPS veriyor yani sizin işlemci 155-158 yani 7 8 FPS daha fazla vermesi lazım.

@Schwagos

Son düzenleme:
1-)Kaspersky ile taratın arkadaşın dediği gibi.

2-) YouTube İngilizce Red Dead Redemption 2 optimize ayarlar yazın en çok izlenen videolardan birini yapın.

3-)FSR dengeli ve kısık açın MSI Afterburner programı ile FPS'nize bakın.

4-) bilgisayara format atın ve driverları düzgün bir şekilde kurun.

Hocam arkadaşın aldığı FPS normal değil o kart ile 2 k Ultra ayarlarda saint denizde 60 civarı alması lazım video linki bıraktım önceki mesajlarımda.

Linkini bıraktığım videoda RDR2 kısmını açın 2K Ultra yakın optimize ayarlarda aksiyon içinde daha doğrusu çatışmada 150 FPS'lerde.

Video link

Hocam zaten arkadaş saint denis dışında 130 FPS'lerde dolanıyorum demiş.

Hocam zaten arkadaş saint denis dışında 130 FPS'lerde dolanıyorum demiş.

1080p de 130 FPS demiş arkadaş.

Ben çatışma yani aksiyon içindeyken yüksek ayarlarda 2 k da 150 FPS veriyor diyorum işlemcisi bir tık daha kötü olan sistem.

Normal değil yani.

Hocam onlar overclock falan yapmış olmasın ben ekran kartıma işlemcime vs hiç overclock yapmadım.

Hocam 1. adam orada iş birliği ile sistem tanıtıyor herhangi bir yanlış bilgi vermez ve overclocksuz yapılır bu testler yapsa da söyler.

2. GeForce NOW millete 1050 Ti ekran kartı verirken kimse çıkıp NVIDIA karşısına alamadı Donanım Arşivi çıkıp yerden yere vurdu GeForce NOW'ı dürüst kanal yani.

3. diğer YouTube'daki testlerde benzer sonucu veriyor.

@YüzbaşıJohnPrice hocam siz daha iyi bilirsiniz bu kart 2K kartı değil mi?

Hocam 1. adam orada iş birliği ile sistem tanıtıyor herhangi bir yanlış bilgi vermez ve overclocksuz yapılır bu testler yapsa da söyler.

2. GeForce NOW millete 1050 Ti ekran kartı verirken kimse çıkıp NVIDIA karşısına alamadı Donanım Arşivi çıkıp yerden yere vurdu GeForce NOW'ı dürüst kanal yani.

3. diğer YouTube'daki testlerde benzer sonucu veriyor.

@YüzbaşıJohnPrice hocam siz daha iyi bilirsiniz bu kart 2K kartı değil mi?

Hocam bugün oyuna girdim ve saint denise doğru gittim ve garip bir şekilde şehir içindeki FPS yükselmiş 100 FPS aldım bayağı dolandım. Umarım oyunda gece olunca da aynı şey olur.

1-) Kaspersky free indirin ve taratın.

2-)YouTube İngilizce Red Dead Redemption 2 optimize ayarlar yazın en çok izlenen videolardan birini yapın.

3-)MSI Afterburner nasıl kurulur diye YouTube bakın ve kurun.

4-) FSR dengeli yapıp Afterburner ile FPS ve diğer değerinizi açın 5 10 dakika oynayın ve ekrandaki değerleri SS alıp atın buraya.

5-) sorun çözülmezse bilgisayara format atın ve driverları düzgün bir şekilde kurun.

@Schwagos dediğim adımları takip edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı