RDR2 Saint Denis'te FPS düşmesi

Ozzy34

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Veri Merkezi Mühendisi ve Sanallaştırma Uzmanı
Merhaba arkadaşlar. RDR2'de 137'inci saatteyim, chapter 4'e yeni geçtim 1,2 tane yan görev yaptım. Bir şey fark ettim gibi saint Denis'de dolaşırken bir stuttering söz konusu MSI Afterburner'la FPS takibi yapıyorum fakat FPS'de ani bir düşüş veya ekran kartı kullanımında bir düşüş olmuyor ama böyle saliselik gibi mi diyeyim nasıl diyeyim lag girip kendine geliyor. Tüm driverlar güncel dediğim gibi chapter 4'ten sonra başladı Reddit'e baktığımda çözümü bulan yok gibi sizin bir tavsiyeniz VA mıdır acaba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. RDR2'de 137'inci saatteyim, chapter 4'e yeni geçtim 1,2 tane yan görev yaptım. Bir şey fark ettim gibi saint Denis'de dolaşırken bir stuttering söz konusu MSI Afterburner'la FPS takibi yapıyorum fakat FPS'de ani bir düşüş veya ekran kartı kullanımında bir düşüş olmuyor ama böyle saliselik gibi mi diyeyim nasıl diyeyim lag girip kendine geliyor. Tüm driverlar güncel dediğim gibi chapter 4'ten sonra başladı Reddit'e baktığımda çözümü bulan yok gibi sizin bir tavsiyeniz VA mıdır acaba.

Ayın sorun bende de mevcut hocam çözüm bulabildiniz mi?

Ayın sorun bende de mevcut hocam çözüm bulabildiniz mi?
Hocam bende böyle bitirdim reddit'te felan lenny simple trainer kurduktan sonra stuttering için bazı çözüm yolları var fakat trainer yükledikten sonra oyunun çok çökme sorunu olduğunu söyliyenler de var ondan yanaşmadım.

Hocam çözebildiniz mi?
Hocam baya zaman geçti çözemedim maalesef oyunu öyle bitirdim işin ilginci 2. oynayışımda bu sefer drop gitti ama oyun her 1 saatte bir Unknow Error FFFFF hatası veriyordu 2. seferde öyle bitirdim oyunu :) kısacası 2 defa oynarkende hatalı bitirdim.

Hocam baya zaman geçti çözemedim maalesef oyunu öyle bitirdim işin ilginci 2. oynayışımda bu sefer drop gitti ama oyun her 1 saatte bir Unknow Error FFFFF hatası veriyordu 2. seferde öyle bitirdim oyunu :) kısacası 2 defa oynarkende hatalı bitirdim.
Teşekkürler hocam. Eğer çözümünü bulursam paylaşırım.

Hocam bayağı zaman geçti çözemedim maalesef oyunu öyle bitirdim işin ilginci 2. oynayışımda bu sefer drop gitti ama oyun her 1 saatte bir unknow error fffff hatası veriyordu 2. seferde öyle bitirdim oyunu :) kısacası 2 defa oynarkende hatalı bitirdim.

Komuyu biraz hortlatıyorum.
Bende bu stuttering daha az vardı ama şubat Mart civarı 5GB civarında bir Update geldi. O zamandan beri hem thermal throttle olmakta hem de doğada 100-110 civarı FPS alırken 85-75 civarı, saint deniste ise şehirin az kalabalık yerlerinde 75-60 civarı, ara mahallelerde travmay ile 55-60 civarı FPS almaktayım. Sizde de böyle mi?

Komuyu biraz hortlatıyorum.
Bende bu stuttering daha az vardı ama şubat Mart civarı 5GB civarında bir Update geldi. O zamandan beri hem thermal throttle olmakta hem de doğada 100-110 civarı FPS alırken 85-75 civarı, saint deniste ise şehirin az kalabalık yerlerinde 75-60 civarı, ara mahallelerde travmay ile 55-60 civarı FPS almaktayım. Sizde de böyle mi?
Hocam bende bitireli uzun zaman oldu en son 2023 Ağustos ayında oynadım oyunu 2 defa bitirdiğim için bir daha dönmedim ama Reddit'e baktığınızda sorunuzun cevabı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı