7500TL Monitör Önerisi

Bütçe
7500

Şerif Metehan

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 3500X - Sapphire Nitro+ 6600XT - Apacer Panther 16GB(8x2) 3000MHz - DeepCool 650W PF650 80+ - MSI B450M-A PRO MAX
Arkadaşlar merhaba. Ben monitör almayı düşünüyorum, şu an MSI Optix G241 24" 144Hz IPS modelini kullanıyorum ve memnunum. Çoğunlukla Valorant ve CS:GO oynuyorum ve 240Hz değerinde bir monitör almayı planlıyorum. Şu anki monitörümü satmadan yeni bir tane alacağım. Birkaç tane monitör buldum ve kararsız kaldım. Panel tipi konusunda aşırı kararsızım. Arkadaşımda marka ve modelini hatırlamadığım bir monitör vardı, monitörün tepkime süresini hızlıya aldığımızda parlaklık fazlasıyla düşüyordu ve bu görüntü kalitesini benim açımdan çok olumsuz etkiliyordu, bu özelliğin adını bilmediğim için böyle açıklamak zorunda kaldım. Bu bahsettiğim sorunu yaşamayacağım bir monitör almayı düşünüyorum. Bulduğum birkaç monitörün linkini sizlerle paylaşıyorum, düşüncelerinizi önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba. Dün monitörüm geldi. Kurduktan hemen sonra ölü piksel ve ghosting testi yaptım, çok şükür her iki testi de başarıyla geçti. Şimdilik bir sorun yok gayet memnunum. Daha 1 günlük deneyimimde eleştirebileceğim tek noktası monitör biraz fazla sallanıyor gibi geldi bana, masamın da etkisi var elbet ama yine de dediğim gibi biraz sallanıyor monitör. Uzun kullandıktan sonra tekrardan yorumlarımı eklerim.

Merhaba. Dün monitörüm geldi. Kurduktan hemen sonra ölü piksel ve ghosting testi yaptım, çok şükür her iki testi de başarıyla geçti. Şimdilik bir sorun yok gayet memnunum. Daha 1 günlük deneyimimde eleştirebileceğim tek noktası monitör biraz fazla sallanıyor gibi geldi bana, masamın da etkisi var elbet ama yine de dediğim gibi biraz sallanıyor monitör. Uzun kullandıktan sonra tekrardan yorumlarımı eklerim.
Hocam sallanması normal. Benim 2 monitörümde sallanıyor sallamak isteyince. Sağa ve sola döndürebiliyorum iki monitörü de sanıyorsam ondan dolayı. Sağa ve sola kolay hareket etmesi için biraz bırakmışlar. Ekran bölgesini sallayabiliyorum kolayca.

Arkadaşlar biraz araştırdım ASUS monitörde coil whine sorunuyla karşılaşan birçok kişi var, o yüzden biraz bu monitörden uzaklaşmaya başladım. AOC 24G2zu 23.8", BenQ Zowie XL2540k arasında kaldım. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım.
almayın aldırmayın hocam

hocam aoc mi aldınız.Ghosting testi video olarak atabilme şansınız var mı buraya ?Hayırlı olsun tekrardan

O monitörde ghosting vardı ama siz bilirsiniz :/.
abi kesin mi bu ya? asus rog strix xg249cm var bende ghosting hiç yok diyebilirim ama coil whine+flickering sorunuyla karşılaşıyorum...

Son düzenleme:
almayın aldırmayın hocam

hocam aoc mi aldınız.Ghosting testi video olarak atabilme şansınız var mı buraya ?Hayırlı olsun tekrardan

abi kesin mi bu ya? asus rog strix xg249cm var bende ghosting hiç yok diyebilirim ama coil whine+flickering sorunuyla karşılaşıyorum...
Okuduğum yorumlara göre vardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı