Neden hocam? Bir sebebi var mı?İşlemci soğutucu ekstra phantom sprit aldım elimde şuan. Sistemden gelen soğutucuyu kullanmayacağım.
Amd ekran kartı kullanmamayı tercih ediyorum hocam.
Neden hocam? Bir sebebi var mı?İşlemci soğutucu ekstra phantom sprit aldım elimde şuan. Sistemden gelen soğutucuyu kullanmayacağım.
Amd ekran kartı kullanmamayı tercih ediyorum hocam.
Rx 580 kullanıyordum önceki sistemimde ve gına getirdi doğrusu. Hala internette şikayetlerini görüyorum amd ekran kartlarının. Bir yandan da Nvidia tarafını merak ediyorum denemek istiyorum açıkcası.Neden hocam? Bir sebebi var mı?
RX 580 kullanıyordum önceki sistemimde ve gına getirdi doğrusu. Hala internette şikayetlerini görüyorum AMD ekran kartlarının. Bir yandan da NVIDIA tarafını merak ediyorum denemek istiyorum açıkcasıç
İşlemci soğutucu ekstra Phantom sprit aldım elimde şu an. Sistemden gelen soğutucuyu kullanmayacağım.
AMD ekran kartı kullanmamayı tercih ediyorum hocam.
RX 580 ile bunu karşılaştırmak çok çok yanlış olur hocam. Üstünden 4 nesil geçti. 5070 aldım sürekli siyah ekran sorunu oluyordu ve çözümü yok. İade edip 9070 XT aldım çok memnunum. 9070 XT gibi bir kart varken mahrum kalmayın.Rx 580 kullanıyordum önceki sistemimde ve gına getirdi doğrusu. Hala internette şikayetlerini görüyorum amd ekran kartlarının. Bir yandan da Nvidia tarafını merak ediyorum denemek istiyorum açıkcasıç
80k yı geçemiyorum. 5070 ti + 7500f gelen sistem varsa sıkıntı yok benim için hocam. Link atın onu sipariş geçebilirim.80k civarına 5070 Ti + 7500F sistem mi istersiniz yoksa 7800x3D ile 5070'li mi istersiniz?
RX 580 kullanıyordum önceki sistemimde ve gına getirdi doğrusu. Hala internette şikayetlerini görüyorum AMD ekran kartlarının. Bir yandan da NVIDIA tarafını merak ediyorum denemek istiyorum açıkçası.
Dediğim gibi internette hala karşıma sürekli şikayetleri çıkıyor travma oldu artık.RX 580 ile 9070XT'yi bir tutmak ilginç hocam.
9070 XT 5070 Ti gücünde demek istedi hocam. O paraya yok 5070 Ti sistem.80k yı geçemiyorum. 5070 ti + 7500f gelen sistem varsa sıkıntı yok benim için hocam. Link atın onu sipariş geçebilirim.
Diyen yalan söylüyor hocam. Yapmayın etmeyin bizi dinleyin. Bu forumda 100 kişiye en az sistem toplamışımdır. Biri de gelip AMD bana sorun çıkardı demedi.Dediğim gibi internette hala karşıma sürekli şikayetleri çıkıyor travma oldu artık.
Dediğim gibi internette hala karşıma sürekli şikayetleri çıkıyor travma oldu artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.