7500X3D vs 7800X3D

• Konuyu başlatan Sncroow
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 311
Bütçe
0
RX 580 kullanıyordum önceki sistemimde ve gına getirdi doğrusu. Hala internette şikayetlerini görüyorum AMD ekran kartlarının. Bir yandan da NVIDIA tarafını merak ediyorum denemek istiyorum açıkcasıç

RX 580 ile 9070XT'yi bir tutmak ilginç hocam.

Rx 580 kullanıyordum önceki sistemimde ve gına getirdi doğrusu. Hala internette şikayetlerini görüyorum amd ekran kartlarının. Bir yandan da Nvidia tarafını merak ediyorum denemek istiyorum açıkcasıç
RX 580 ile bunu karşılaştırmak çok çok yanlış olur hocam. Üstünden 4 nesil geçti. 5070 aldım sürekli siyah ekran sorunu oluyordu ve çözümü yok. İade edip 9070 XT aldım çok memnunum. 9070 XT gibi bir kart varken mahrum kalmayın.

RX 580 kullanıyordum önceki sistemimde ve gına getirdi doğrusu. Hala internette şikayetlerini görüyorum AMD ekran kartlarının. Bir yandan da NVIDIA tarafını merak ediyorum denemek istiyorum açıkçası.

Bu aralar NVIDIA tarafı daha sorunlu hocam. DLSS 4.5 dışında NVIDIA almak için gerekli bir gerekçe göremiyorum ben.

80k yı geçemiyorum. 5070 ti + 7500f gelen sistem varsa sıkıntı yok benim için hocam. Link atın onu sipariş geçebilirim.
9070 XT 5070 Ti gücünde demek istedi hocam. O paraya yok 5070 Ti sistem.

Dediğim gibi internette hala karşıma sürekli şikayetleri çıkıyor travma oldu artık.
Diyen yalan söylüyor hocam. Yapmayın etmeyin bizi dinleyin. Bu forumda 100 kişiye en az sistem toplamışımdır. Biri de gelip AMD bana sorun çıkardı demedi.

Dediğim gibi internette hala karşıma sürekli şikayetleri çıkıyor travma oldu artık.

Hocam bende de r7 m265 vardı 7 8 sene kullandım gayet sorunlu bir karttı. Şimdilerde 9060XT kullanıyorum genel sorunlar dışında herhangi bir sıkıntısını görmedim. Bir ara siyah ekrana atıyordu güncellemeden sonra o da düzeldi. Bir şans vermeniz hem bütçesel hem de fpssel faydalı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı