PowerBoost gibi bir markanın güç kaynağı alınır mı sizce?Neden alınmaz?
Neden alınmaz?
Arkadaş bilmiyor konuşuyor.PowerBoost gibi bir markanın güç kaynağı alınır mı sizce?
High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-S2850GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik Hocam peki bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?Birader, Power Boost iyi bir marka değil yüksek bütçede tercih edilmez kapasitörleri kalitesiz git ara internette öneren kimseyi bulamazsın, adam parasını veriyor kaliteli mal alsın.
Arkadaş bilmiyor konuşuyor.
High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-S2850GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik hocam peki bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?
High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-S2850GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik hocam peki bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hocam bakıyorum şuan bununda kesinliği yok merak ettim sadece bazı forumlarda önermişler kararsızlık içinde kaldım şuanKanka Corsair'le arasında 100 TL fark var o paralara çıkamam demiştin.
Teşekkür ederim var mı farklı bir öneriniz peki?High Power'ın performance GD 750W serisini kullanıyorum coil whine bulunuyor onun dışında bir sorunu yok. High power alacaksanız Performance GD alın, kaliteli serisi.
Hocam bakıyorum şu an bununda kesinliği yok merak ettim sadece bazı forumlarda önermişler kararsızlık içinde kaldım şu an.
Teşekkür ederim var mı farklı bir öneriniz peki.
Maalesef bulunmuyor.
NZXT C750 750W 80+ Bronze 120mm Fanli PSU | ITOPYA peki bu üründe sorun yaşar mıyım yine Bronze sertifika olacak ama sonuçta NZXT ürünü diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.